reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hejo dziewczynki :-)

Ja dzisiaj byłam u fryzjera zmienić image :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: i aż poprawiło Mi się samopoczucie :cool2: :cool2:

anna_ajra - ja poroniłam 05.02.07 r. i też czekam na @

daga - co to za plamienie ?? dostałaś @ czy coś innego ??

Aneta - dbaj o siebie i trzymam kciuki :happy:

reklama
Cześć dziewczyny...
magda, ewa - gratulacje!!!

a tak swoją drogą, nie zroumcie mnie źle, ale jestem po prostu ciekawa jak to się stało, że zaszłyście w ciążę tuż po zabiegu? nie zabezpieczałyście się?
Pytam, bo ja po zabiegu bardzo bardzo uważałam z mężem, żeby nie zajść, zgodnie z zaleceniami lekarza, odczekaliśmy 3 cykle...???
To jak to z Wami było>?
pozdrawiam i trzymam mocno mocno kciuki za wszystkie dziewczyny!!!
GOSIK26 - moja chec posiadania dziecka byla tak wielka, ze przycmila mi umysl.....:-D Z tym ze ja nie mialam zabiegu, tylko ronilam naturalnie, a to jest lepsze dla organizmu...

dziewczyny mam pytanie powiedzcie czy Wy też miałyście żółtą gęstą wydzielinę :sick: :sick: :sick: :sick: ?? czy coś ze Mną się dzieje nie tak :szok: :szok: :szok: :szok:
Proszę o odpowiedź

Cześć dziewczyny!
Wczoraj minął mi pierszy dzień w pracy bardzo szybko..Tylko wieczorem nogi mnie bolały że hej!,i o 21wszej padłam !Za to dziś o 5.45 synus nas zbudził... Dziś mam wolne,dopiero jutro-noc.
Dziś mój Piotrk pytał się czy mam juz ten okres,ale jak mu powiedziałam że nic..,to się poprostu ucieszył..
Po niedzieli robie test jeszcze raz..
A jak to sie stało tak zaraz po zabiegu..? poprostu stało się...
Moż tolka masz poprostu dni płodne..?
Buziaczki!! I miłego dnia!!

Cześć Tolu!
Ja mam normalną wydzielinę, no ... może trochę gęstniejszą niż zwykle, ale nie jest żółta, raczej biała. Ciężko mi powiedzieć, czy tak ma być. Zadzwoń może do swojego gin.
Też muszę iść do fryzjera :-D
Buziaczki dziewczyny!

hejo dziewczynki :-)

już się nie martwie tą wydzieliną żółtawą wydzieliną może to naprawdę pekła torbiel i tak wyglądał śluz :confused: kto to może wiedzieć :baffled: :baffled: :baffled: ale nie to jest najważniejsze dziś jest mój szczęśliwy dzionek (25 dzień po zabiegu) dostałam @ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: nigdy się tak nie cieszyłam jak dzisiaj :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

daga - a Ty jak z @ ????

Madzia - jak się czujesz ??

Ewa - leniu**** :happy: :happy: :happy: :happy:

buziaczki dla Was kochane ;-) ;-) ;-) ;-)

Cześć dziewczyny. Czuję się strasznie - znaczy cudownie :happy: cycorki to mnie tak bolą jakby miały eksplodować :cool2: poza tym rano nie piję kawy bo tak strasznie zaciąga mi kwasem ...:no: nie dopuszczam do takiego stanu żebym byla głodna bo wtedy chce mnie zamęczyć :)))))))) - to takie dziwaczne uczucie głodu nicości i zmulenia :))) No to chyba tyle narazie :) ogólnie męczy mnie równo, ale jest :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: pakuje w siebie banany i sok pomidorowy bo tylko to mi smakuje :baffled: A jak mam doła to oglądam "I kto to mówi " jedynkę :))

Całuję Was mocno
pa

Hej,hej!
Właśnie smarzę nalesniki,bo mój synus strasznie głodny,dopiero obudził się....Była taka ładna pogoda...a tu deszcz!
Madziu..pwiedz mi ty też miałaś zabieg,?i kiedy zorientowałaś się że to ciąża,po ilu dniach?

Cześć dziewczyny! :-D
Tak bardzo się dla Ciebie cieszę Tolu! Też bym tak chciała ... Zobaczymy, kiedy i ja dostanę @... Nie wiem jak liczyć, bo nie miałam zabiegu (nie był konieczny). Chyba od ostatniego dnia krwawień ...

Buziaczki dla was wszystkich!

reklama
Ewa33 - nie wiem dokładnie na czym to polega... ale wieczorem o godzinie 20.00 dostałam zastrzyk, w nocy byłam w toalecie i wszystko ze mnie wypłynęło. Rano dostałam "głupiego jasia" i miałam czyszczenie. Potem brałam Ouatrum przez 2 tygodnie i tyle. Robiłam to prywatnie. Nie bylam w szpitalu. Po moim Dzidziusiu zostało wspomnienie. Jeden zastrzyk i po sprawie :((

Natomiast o kolejnej ciązy dowiedzialam się pewnego ranka:szok: kiedy to myslałam, że umrę i oddam wszystko co zjadłam na śniadanie. ..
Potem było coraz gorzej :happy: Dziś jest fatalnie :-) :tak:
Zmiany w organizmie zauważylam jakieś 3 tygodnie po... no wiecie:-D
Miłej nocki Kobietki

Do góry