reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Magda29 Malutki Bezzębny dzidziuś :-D - SUPER SPRAWA :-) !!!
Odpoczywaj, jak najwięcej - ale super, że będziesz miała brzdąca - uzdrawiasz nasz wąteczek!!! ;-)

Pozdrawiam! :-)

Cześć Babeczki.

Magduś aż mi łzy w oczkach stanęły z radości:rofl: :laugh2: :rofl: :laugh2: . Gratuluję z całego serca..

Ewa - ja dostałam w 24 dniu po zabiegu. Jak niedostaniesz @ to śmigaj do lekarza. Pewnie dostaniesz zastrzorki tak jak ja :evil: .

Złośnica - niewiem co Ci powiedzieć. Mnie nic niemówił o niczym takim:confused2:. Może zadzwoń do niego i spytaj o co chodzi z tym wyciekiem:unsure:. Wiem, że jak człowiek dowiaduje się o jakimś takim to niema głowy do zapamiętywania jakiś pierdół.

JoannA - aż się boję bo jutro do dentysty idę i mam mieć rentgena:hmm:. Ale wiesz co, robiłam teścik w 8 dniu po spodziwanej @ i był negatywny więc już się niełudzę :unsure: . Następnego dnia miałam usg i była tylko torbiel. Wzięłam zastrzyki i czekam co będzie... To dopiero 5 dzień więc jeszcze 5 dni możliwych i spędzonych w oczekiwaniu na @:oo:. Najgorsze jest to, że mnie pobolewają jajniki i macica (przezywam panikę ciąży pozamacicznej...hehehe... :baffled: )a niewiem czy mają prawo mnie boleć czy nie (też niemiałam głowy do pytania lekarza o takie szczegóły). No cóż w każdym razie całe dnie latam do wc sprawdzić czy to już... i czekam...
I myślę czy jak dostanę to następna przyjdzie juz normalnie czy znowu zastrzyki. Ech sorki, że tak smucę ale chyba deprecha mnie zaczyna łapać:sick: :sad:

Jeśli to ciążą to urodze małego, niedającego znać o sobie:ninja: . hehehehe

I tym optymistycznym akcencikiem kończę i SCISKAM MOCNO

Witam was dziewczyny!
Magda-mi też aż łzy stanęły w oczach.tak bardzo się ciesze!!!!Dbaj o dzidzi!
Daga-ja yeż co chwilę chodzę do łazienki i sprawdzam na papierze..i nic!a piersi bolą mnie że hej! a mój Piotruś cieszy się że to pewnie dziszi....Dziś już 42 dzień....po zabiegu.
To narazie dziewuszki,życzę wszystkim miłego dnia!!!!

Hej babeczki.

Niestety Ewciu mnie piersi prawie wcale niebolały :((. A boleć mnie zaczynają dopiero teraz. Chociaż bardziej swędzieć powinnam powiedzieć :->...
hehehehe... Kiedy teścik robisz???

Miłego dnia

Prawde mówiąc chodzi mi to po głowie juz od paru dni,ale jakos nie mogę się do tego zabrać..Ale dzisiaj napewno go kupię..a czy zrobię juz jutro ..?
Napewno dam wam znać..Chociaż boję się,że jeżeli by test wyszedł ...to chyba za wczesnie byłoby na dzidzie..tzn.tak zaraz po zabiegu..

Nie martw się - to znaczyłoby, że organizm był już gotowy - kilka dziewczyn pisało, że od razu im się udało i są mamami zdrowych dzidzi! Będzie dobrze!!! :tak:

witam się :-)

u Mnie dziś dopiero 22 dzień po zabiegu :sick: jeszcze mam trochę czekania ale się obawiam co to będzie :confused: :confused: :confused: :confused: :szok: :szok: :szok: :szok:

Magda - cieszę się bardzo twoim szczęściem :happy: odpoczywaj i dbaj o sibie :-D buziaczki

ewa - nie martw się będzie dobrze, a jeśli będziesz w ciąży to powinnaś się cieszyć a nie smutkować :happy: napewno wszystko się ułoży :cool2: zresztą każda z Nas czeka na wiadomość że zostanie mamą niektóre usłyszą to szybciej a niektóre mają pod górkę :confused: :baffled:

daga - głowa do góry @ napewno przyjdzie :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: Mnie też swędzą piersi i zauważyłam że skóra Mi schodzi ale tylko w jednym miejscu nie na całym cycku :-p ;-)

pozdrowienia dla pozostałych dziewczyn i głowy do góry :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

hej dziewczyny co tutaj tak cicho :sick: wszystkie zajęte pracą nawet nie mają chwilki na forum.

buziaczki i miłej pracy Wam życze :-D :cool2:

reklama
hej,hej! to ja..
....no i ....zrobiłam ten test........,ale dalej nic z tego niewiem,tak jakby było widać drugą kreseczkę,ale bardzo niewyrażnie..Z tej niepewności zawiozłam pokazać go mojej siostrze(ona własnie jest w 8tc),i stwierdziła że tez tak miała w poprzedniej ciąży,ile razy robiła to tak niepewnie wychodziło...
Za pare dni zrobie jeszcze raz....Aż się boje!

Do góry