reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ewa nie martw się tylko ciesz jak sie okarze że jesteś w ciąży :cool2: :-D napewno lekarz się dobrze Tobą i dzidzią zajmie i będzie wszystko dobrze:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: buziaczki :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

reklama
Dziękuje wam dziewczyny!!!!,też myślę że będzie dobrze,musi tak być!
Zresztą wszystko sie okaże za pare dni,bo zrobie ten test jeszcze raz.

Cześć babeczki.

Ewunia - Gratulejszyn.:-) Jest dzidzia:laugh2: . Niektórzy lekarze twierdzą, że jak się tak szybko zajdzie w ciążę po poronieniu to jest większa szansa na donoszenie bo organizm pamieta jak był w ciąży i niejest ona takim szokiem. My tu trzymamy kciuki:happy2:

Toleczko - może nowa dzidzia będzie potrzebować "nowych" piersiątek... heheheheh

A ja dalej schizę mam - niema @:growl: :no2: :oo2: . Wczoraj pojawiło się maleńkie plamienie a później znowu nic. Już myślałam, że jednak....Ech chyba się niedoczekam

Uściski dla M@rtusi i Madziulka.

Cześć dziewczyny...
magda, ewa - gratulacje!!!

a tak swoją drogą, nie zroumcie mnie źle, ale jestem po prostu ciekawa jak to się stało, że zaszłyście w ciążę tuż po zabiegu? nie zabezpieczałyście się?
Pytam, bo ja po zabiegu bardzo bardzo uważałam z mężem, żeby nie zajść, zgodnie z zaleceniami lekarza, odczekaliśmy 3 cykle...???
To jak to z Wami było>?
pozdrawiam i trzymam mocno mocno kciuki za wszystkie dziewczyny!!!

Cześć dziewczyny!!!
Bardzo, bardzo gratuluję Madzi, na pewno wszystko będzie dobrze. Ewa, nie wiem czy czytalaś, jak wlaśnie tak zaszlam, zaraz po zabiegu, dostalam tablety i zastrzyki. Teraz jestem w 9tc. Dużo czytalam na forach o tym, znalazlam wiele dziewczyn, które tak donosily ciążę, ale znalazlam też jedną która poronila w 5 miesiącu. Straszne, ale znalazlam tylko jeden taki przypadek. Więc się nie martw. A na serduszko dzidzi, czy będzie bilo, to już nie ma wplywu. Zabieg ma wplyw tylko na stan macicy.
Wzielam się troche za latanie, lepiej się czuję i już nie plamię, więc odwiedzam koleżanki i sklepy, żeby nie siedzieć i nie rozmyślać. Ciągle się zastanawiam, czy z dzidzią wszystko w porządku, te myśli są tak natrętne. Po czym poznać, że wszystko dobrze? Wizyta dopiero w poniedzialek.
Chyba żaden facet nie jest w stanie zrozumieć, jak mogą te sprawy tyle pochlaniać naszych myśli. Ciągle się martwimy o coś. Ale chodzi przecież tylko o happy end. Myślę, że za rok, dwa już nie będziemy pamiętać tych zmartwień.
Buziaki

Witam Was dziewczyny! :-)
Gratuluje wszystkim przyszlym mamusiom, tym korym sie udalo, a za te ktorym jeszcze nie - trzymam mocno kciuki :-)

Jakis czas temu pisalam, ze 10.07.06 poronilam, na koniec lipca zaszlam ponownie w ciaze.....No i jeszcze 1,5 miesiaca, maly jest zdrowy i mam nadzieje ze wszystko bedzie OK. Dlatego tez czasami Was tutaj podgladam i ciesze sie z Waszych sukcesow :-)

Buziaki dla Wszystkich. Trzymajcie sie cieplo :-)

Hejka dziewczyny.

M@rta fajnie, że już nieplamisz i słusznie, że starasz się niemysleć.

Aneta - trzymamy kciuki za was oboje. I serdecznie gratulujemy.

Gosik ja też czekam. Niestety mój organizm zaczął w tym cyklu szaleństwo i aż żałuję, że jednak czekałam...:-)

A teraz coś na poprawę humorku dla ludzi o mocnych żółądkach:evil: - dziś jadłam coś pysznego - serek z niebieską pleśnią "Lazur" zagryzany ciasteczkami z kawałkami czekolady i popijany gorącym mleczkiem...heheheheeheh... Nie, nie jestem w ciąży...heheheheheheh:-) .... Mam plamienia poranne:hmm:

reklama
Cześć dziewczyny!
Serdeczne GRATULACJE dla przyszłych mam!!! Wszystko będzie dobrze! :-D
Cieszę się, że was widzę! Ja nadal czekam na @. Poroniłam 11.02.07 także muszę jeszcze poczekać...
Pozdrawiam was gorąco!

Do góry