reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a ja uciekam pod kocyk i czekam na film bo dzis wieczor horrorow na tvn,ja to wariat jestem...nie dosc mam koszmarow w zyciu? to jeszcze ogladam w tv:-p:rofl2::sorry2::ninja2:ale to innego rodzaju koszmarki;).dobranoc dziewczyneczki

reklama
Dobranoc Sylwia, Marta...

Ja się witam tylko na chwilkę bo padnięta jestem. M ogląda mecz. Dopiero co wróciliśmy do domku tyle nam zajeło przy towarze :baffled: ale będzie spokój pewnie na tydzień :sorry2: zresztą nieważne.

hej ja tez na chwilke bo tak jak marta bede ogladac horror...choc juz go widzialam....ale dobry jest oj dobry...
przerwa w meczu jest M poszedl sie szybko wykapac a ja zajrzalam zobaczyc co tam u was....
slodziutka...dzis nawet sie uczylam tych przekletych ulic....wrrr.....juz mam dosc....a gdzie koniec......oby mi to w glowie zostalo.....i jeszcze te angielskie nazwy....ulic osiedli szpitali kosciolow.....bleeeee....ale coz...sama sie na to zgodzilam....
poza tym....hmm....uciekam poszperac w aptece internetowej co moja siostra moze mi przywiesc...napewno wydam ze 200 zl jak zawsze...ale dobre bo polskie hehehheh....
uciekam.....i do juterka

Agatko :rofl2::-D miło Cię widzieć choć tylko na chwilkę.

Olcia spróbuję pomóc Ci w badankach. Jeśli się pomylę niech dziewczynki mnie poprawią.Mówię jak ja robiłam na własnym doświadczeniu.

toxo- w każdym dniu cyklu (oczywiscie po @)
cytomegalię (również)
tsh - ja robiłam za jednym zamachem jak i cyto i toxo
Ft4 - i rónież to za jednym pobraniem krwi.
progesteron,Lh, prolaktynę robiłam 2dc.. ale można i 2 i w 3dc (powinno się)
różyczkę - za jednym pobraniem
A test urogin zawiera jak przeczytałaś i ureoplazmę i mycoplazmę i chlamydię i robi się też po @ w każdym dniu cyklu. Jeśli się mylę niech dziewczynki mnie poprawia.
Mam nadzieję że Ci choć troszkę pomogłam.

Kinguś witaski. Niech mężulek bardzoooo doookładnie wymasuje Ci te plecki i nie tylko :-p:zawstydzona/y:

Pixelko wspaniałe wieści. Super że dzisiaj dałaś znak co i jak.

Marta a brzuszek boli bo jak dziewczynki zauważyły... macica się powiększa i przygotowywyuje się na maluszka. Będzie dobrze.

Andzi pochwal się co dobrego zrobiłas dzisiaj na obiadek?

Agula Aj czyżbyś netu własnie nie miała ze Ciebie nie ma?

Sylwia odchudzasz się jak widzę pełną parą. Więc niech uda Ci się zrzuć tyle KG nadprogramowych ile marzysz. I niech lekarz wkońcu Wam pomoże.. a może już Zakopane pomogło?:tak:;-)

Aguś Irl ale Ty masz tych choróbsk. Faktycznie całą armię byś nimi obdzieliła:baffled:

Mika w piątek coś więcej się dowiesz na temat glukozy? Oby to był fałszywy alarm. Tego Ci życze.

Alicja1985 cieszę się że choć dałaś znak życia. Chyba me myśli Cię przywołały. Dziękuje!!!!!!!!

Kasik cieszę się że macica sama się oczyściła i że dziś dzień był dla Ciebie szczęśliwy.

pixella słoneczko ja pierdykam co za baba ta Twoja teściowa ,zero taktu naprawdę, przecież w jakims sensie jesteś jej córka,naprawdę niewiem jak tak mozna.,przecież po takich przezyciach jak miałysmy potrzebujemy czułosci i zrozumienia,a nie takiego traktowania!pozdrawiam Cie goraco,najlepiej olej to:)i się nie denerwuj (nie pokazuj tego M)

Witaj Agulka!!!!! Dawno Cię nie było. Ja muszę się teraz położyć bo źle się czuję.
Przepraszam że znów się zmywam jak jesteś. Ale naprawdę MUSZĘ się położyć.

Do napisania dziewczynki..

Dobranoc

reklama
Pixelko to niezle twoj małzonek ta tesciowke potraktował;-) i bardzo dobrze:tak:
Syla kochana widze ostro sie wziełas do roboty:tak: to teraz napewno sie uda trzymam mocno za ciebie kciuki:tak:
Wogole to za wszystkie trzymam kciuki oczywiscie!!:tak::tak::tak::-)

Do góry