reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
progesteron wyszedł mi 5,63 w normch 0,95-21
więc wg pani doktor jak na ten dzien to kiepsko, dostane duphaston od drugiej połowy cyklu.prolaktyna mi wyszła 9,68

a my własnie wrócilismy z basenu, ludzi tłum więc nie popływalam za wiele ale za to cały czas robilam jakies ćwiczenia w wodzie i nawet sie zmęczyłam, do tego w dmku chodziłam na stepperze , wiec na dzis starczy, kiepsko sie czuje bo okres sie zbliza...mam nadzije ze tym razem ostatni!!!!!
musi sie udac!!!

a ja wpadłam powiedzieć, ze u nas ok, dzidziuś sie ruszał, pływał, biło mu serduszko, ma już 2cm 22 mm co podobno wskazuje na 8t6dc...mam brać luteine na bóle brzucha i l4 na 2 tygodnie...odpoczne, zdystansuje się....

Ale dzis sie wkurzyłam, teściówka zadzwoniła zapytac czy m szwagierke w nocy nie zawiózby na porodówke gdyby zaczeła rodzic...m powiedział by sobie taxówke zamówila bo bedzie szybciej no i że on rano do pracy chodzi i nie może być zmęczony wożeniem ich po szpitalach......co za tupet, to chyba córcia powinna zadzwonić i prosic o przysługe - jakoś jej łyso po tym jak bratu od smarkaczy przez których miała przesrane dzieciństwo nawsadzała...nie mówiąc już o mnie....i o komentarzach na temat poronienia i że nie zyczy sobie kontaktu z nami...chamstwo i buractwo, szkoda słów...a ja od dziś relax i 0 myslenia o tych krowach...

reklama
Pixelko skarbie wlasnie na taki opis wydarzen czekalam:-):-):rofl2::rofl2::rofl2: cuudownie..ciekawe jakie do uczucie hmm bajeczne napewno:-):-)

co do tesciowej to walnieta baba,zeby sie nie (przepraszam) pos...rały ehh.ale maz niezle odpowiedzial,moj pewnie by sie zgodzil brrrr:baffled:.Brawo dla mezulka:cool2:

Syla lekarka pewnie pomoze Ci zajsc wiec moze to bedzie i ostatnia @ , zycze Ci tego

Do góry