reklama
ona26
Fanka BB :)
Olu, zajrzyj tu: UroGin - diagnostyka zakażeń: choroby układu płciowego, bezpłodność i jej przyczyny. Choroby narządów płciowych, info o badaniu UroGin. Ja je robiłam, na szczęście "NIE WYKRYTO" mam na wszystkich bakteriach.
Martuś, działamy obie?
Martuś, działamy obie?
kinguś
Nie poddam się
Wpadłam się tylko przywitać, padam i mam nadzieje namówić M na mały masaż plecków.
Buziaczki, może jutro uda mi się na dłużej zajrzeć
Buziaczki, może jutro uda mi się na dłużej zajrzeć
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
a my własnie wrócilismy z basenu, ludzi tłum więc nie popływalam za wiele ale za to cały czas robilam jakies ćwiczenia w wodzie i nawet sie zmęczyłam, do tego w dmku chodziłam na stepperze , wiec na dzis starczy, kiepsko sie czuje bo okres sie zbliza...mam nadzije ze tym razem ostatni!!!!!
musi sie udac!!!
musi sie udac!!!
a ja wpadłam powiedzieć, ze u nas ok, dzidziuś sie ruszał, pływał, biło mu serduszko, ma już 2cm 22 mm co podobno wskazuje na 8t6dc...mam brać luteine na bóle brzucha i l4 na 2 tygodnie...odpoczne, zdystansuje się....
Ale dzis sie wkurzyłam, teściówka zadzwoniła zapytac czy m szwagierke w nocy nie zawiózby na porodówke gdyby zaczeła rodzic...m powiedział by sobie taxówke zamówila bo bedzie szybciej no i że on rano do pracy chodzi i nie może być zmęczony wożeniem ich po szpitalach......co za tupet, to chyba córcia powinna zadzwonić i prosic o przysługe - jakoś jej łyso po tym jak bratu od smarkaczy przez których miała przesrane dzieciństwo nawsadzała...nie mówiąc już o mnie....i o komentarzach na temat poronienia i że nie zyczy sobie kontaktu z nami...chamstwo i buractwo, szkoda słów...a ja od dziś relax i 0 myslenia o tych krowach...
Ale dzis sie wkurzyłam, teściówka zadzwoniła zapytac czy m szwagierke w nocy nie zawiózby na porodówke gdyby zaczeła rodzic...m powiedział by sobie taxówke zamówila bo bedzie szybciej no i że on rano do pracy chodzi i nie może być zmęczony wożeniem ich po szpitalach......co za tupet, to chyba córcia powinna zadzwonić i prosic o przysługe - jakoś jej łyso po tym jak bratu od smarkaczy przez których miała przesrane dzieciństwo nawsadzała...nie mówiąc już o mnie....i o komentarzach na temat poronienia i że nie zyczy sobie kontaktu z nami...chamstwo i buractwo, szkoda słów...a ja od dziś relax i 0 myslenia o tych krowach...
reklama
ona26
Fanka BB :)
Pixelko skarbie wlasnie na taki opis wydarzen czekalam:-):-) cuudownie..ciekawe jakie do uczucie hmm bajeczne napewno:-):-)
co do tesciowej to walnieta baba,zeby sie nie (przepraszam) pos...rały ehh.ale maz niezle odpowiedzial,moj pewnie by sie zgodzil brrrr.Brawo dla mezulka
Syla lekarka pewnie pomoze Ci zajsc wiec moze to bedzie i ostatnia @ , zycze Ci tego
co do tesciowej to walnieta baba,zeby sie nie (przepraszam) pos...rały ehh.ale maz niezle odpowiedzial,moj pewnie by sie zgodzil brrrr.Brawo dla mezulka
Syla lekarka pewnie pomoze Ci zajsc wiec moze to bedzie i ostatnia @ , zycze Ci tego