reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Noge ma zlamana i juz prawie 5 miesiecy siedzi w domu i chyba oboje mamy dosc, a ja kazalam mu oszczedzac :crazy: bo potem to ja musze dorabiac, ach tam!!!! Udusze kiedys malpoluda!!!

reklama
chyba tak ale nie wiem bo moze cos sie zmienilo....ja sie nie orientuje bo juz troche mnie w polsce nie ma wiec sprawdz....ale to naprawde dobry pomysl....ja do tego mialam jeszcze stan po zlamaniu kregoslupa i dyskopatie i nikt nie zauwazyl....tylko jeden gosciu co opisywal mi zdjecie nerek.....

A wiesz jak to jest troche tu troche tam i tak jakos zeszło do dzisiaj:-D M zawsze jak sie za długo nie odzywam to pyta czy znowu u inkasenta byłam:-D bo kiedys weszlismy na temat zdrady to mu powiedziałam ze tu na tym zadupiu to chyba tylko z inkasentem bym mogła to zrobic;-) i tak juz nam sie ten inkasent ostał:-D

reklama
Do góry