reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Beti7 witam cię i mocno przytulam. Mnie też denerwują te "pocieszenia" typu: "jesteś jeszcze młoda..." a najbardziej to te "lepiej, że teraz niż jakby było już większe..." wrrrrrrrr...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to okropne i wcale nie pociesza...Wolę nie słyszeć żadnych pocieszeń...

Buziaki dla wszystkich dziewczynek...

reklama
dzieki dziewczyny za miłe przyjęcie jestem w szoku:laugh2: ale ciesze siie myslałam ze bede sie czuc obco a tu u was jest tak miło ......
5 tyg po zabiegu byłam u mojej gin ze nie mam okresu a wszystko mnie bolało małam napady płaczy i wszystkie objay ze zaraz go dostane ale to trwało tydz wiec poszłam dała mi luteine na wywołanie i po 2 tabl dostałam @ chyba za bardzo chciałm zeby przyszła i dlatego nic sie nie działo jutro ide to bede wiedziała co robić dalej ale to was bede prosić o porady:tak:

jezuuu ten dzień to jakis strasznie ciagnący sie koszmar....:-):-D...
Aga ja tez chce naleśniczka ale uwielbiam z jabłkami albo z serkiem białym i wisniami w syropie...
beti7..pytaj ile chcesz...my tu zawsze jestesmy....

reklama
A ja właśnie zjadłam miseczkę pomidorów z jogurtem, a w lodówce mam jeszcze jednego krokieta więc chyba sobie odgrzeję, mniam. A na obiad dzisiaj robię barszczyk biały (niestety z torebki) ze swoimi dodatkami, a M jeszcze będzie robił jajecznicę, bo ma straszną ochotę, heheh. A niby to ja mam zachcianki... A wczoraj właśnie zjadłam pomidora po południu i wieczorem znowu mi się tak chciało, ale już nie było.

Do góry