reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a ja ostatnio wstaje 5 rano jak M wychodzi do pracy i dzisiaj tez takw stalam chociaz mam wolne
dostalam od M 400 z l na kurtke :-D:-D:-D
wiec jadem na zakupy:-D:-D
ostatnio z moim humorkiem o dziwo dobrze wlasnie 5 @ no i pierwszy raz po tym wszystkim czulam ze sie zbliza @ b wczesnie zero bolu i juz myslalam ze ze mna jest cos nie tak bo zawsze mialam tak bolace @ ze musialam wolny dzien brac w pracy bo nie dawalam rady
dziewczynki kochane sciskam Was bardzo mocno ciesze sie ze Was poznalam i ze pamietacie o mnie to naprawde bardzo mile:tak::tak::tak::tak:

reklama
SELENKO GRATULACJE!!!!....

KAŚKA RÓWNIE WIELKIE GRATULACJE :-)

Ale sobie dzis pospałam..10h :-)...no ale ostatni dzień laby, a w poniedziałek do pracy....za to w srodę juz USG :-)...jakos tak czuję, że chyba bedzie dobrze, czuje sie jak w pierwszej ciazy...troszke mi ble...ale bardzo mało w porównaniu do tego co było poprzednio...ale za to piersi....lepiej nie dotykać....

lecę papapaa

Aga IRL...miłej pracki zyczę....moj m dzis na piwko wieczorkiem sie wybiera...a ja sama z mała w domku...chyba zaprosze jakas koleżankę z dzieckiem to szybciej minie wieczór....
Selenko jesteś tak ustawiona lekowo, ze teraz musi sie udać :-)...a tak niedawno wzdychałas czekając na teścik:-) i zastanawiając się kiedy na ciebie pora przyjdzie.......widzisz, fasolki przychodzą w najmniej spodziewanym momencie i to jest wspaniałe....ja tez się nie spodziewałam, ze po 2@ ciach i zobaczę II...a jednak....ja na usg za 5 dni idę, już tupie nóżkami niecierpliwie...
dziś na chwilke obecna czuje sie rewelacyjnie....w nocy musiałam się najesc bo mi burczało w brzuchu...musze zmienic pościel bo jakieś okruchy w łóżku zostawiłam....ślady zbrodni przeciwko ząbkom...

Ostatnia edycja:
witam:)
Selenko chyba jesteśmy pierwsze lipcóweczki....
U mnie dziś znośnie zaprowadziłam synka do przedszkola i ledwo chodzę ....
Pozdrawiam wszystkie nowo zafasolkowanym gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy :)

selenko wielkie gratulacje !!!!

WITAM

dzionek ładny słonko swieci az chce sie zyc Pozdrawiam Was kochane i uciekam z młodym do alergologa

also dziekuje

edytyko kurs powiadasz hehe dobra rzecz

A wiec czekamy na lipcowe fasolki ...a lipiec do wspaniały miesiac :tak:

Witam serdecznie:-)Nie było mnie zaledwie pół dnia a tu tyle dobrych wieści.

Selenko,Kaśka gratuluję wam serdecznie i życzę spokojnych i bezstresowych 9 miesięcy:tak::tak::tak:

Szafirek znowu plamienie?leż i nie przemęczaj się,zobaczysz,że wszystko będzie dobrze.

Pixella,Słodziutka,Kasiek pozdrawiam serdecznie:tak:Pixelka piersi bolą?to dobry znak:tak::tak::tak:

Ewulka cudny wiersz,

Kinguś cierpliwości życzę:-):-):-)

Mirka i jak zdrowie M?

pamiętam jakie to szczęscie zobaczyc bijące serduszko fasolki,cieszę się,że wszystko w porządku:-)

Also nie jedz tyle nospy,ból podbrzusza to normalne w tym czasie ale i dobry znak:tak::tak:

AgaIrl,AgaAj
pozdrawiam:-)

Alutka witam po nieobecności:-)

reklama
Pixella no właśnie nie bardzo z tymi starankami w tym miesiącu więc nie liczę na cud.Jest koniec miesiąca i u mojego M urwanie głowy w pracy,ja też mam 2 zmianę i wracam około 22.30 z pracy,wiec słyszę cały czas jaki to jest zmęczony,jak go bolą plecy.Staranka marne,ja nie mogłam się połapac jak to z ta owulacją u mnie więc chyba nie będzie co testowac.:no:

Do góry