reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam Was,
kiedyś byłam już na bb, teraz wracam po dwóch latach... Mam już dwóch synów 8 i 2 lata...i jednego Aniołka (15.10.07).... Od soboty wiem, że jestem w ciąży. Poszło nam szybko, pierwszy miesiąc starań i jest. :) Tak jak za każdym razem. Tylko teraz jakoś inaczej się cieszę... Boję się okropnie, cały czas czuję brzuch, w środę mam USG i boję się iść.Wiem, że to wpływa dobrze na Fasolkę, ale jakoś nie potrafię tego pokonać. Nawet oprócz męża nikomu nie chce powiedzieć.
Czy to minie z czasem... po tym 11 tygodniu kiedy odszedł mój Aniołek???

Przepraszam, że tak Wam się tutaj wcięłam, ale gdzie pisać jak nie tu? :)

Kasiu chyba każda z nas się boi lub będzie bała. Ja dopiero wczoraj straciłam mojego Aniołka , ale już wiem, że następnym razem moja radość będzie podszyta strachem. Nie ma w tym nic dziwnego. I masz rację pisz tutaj, dziel się swoimi obawami i radościami. Mi pomaga. Narazie tylko na chwilę , ale to zawsze coś :) Trzymam za Ciebie kciuki. Powodzenia

reklama
Do góry