reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mega wielki Małgosiu , strach pomyśleć co będzie za kilka miesięcy ...

Wiecie co ostatnio z mamą zaczęłyśmy sie zastanawiać , czy mój dzidziuś nie począł się ... miesiąc wcześniej ...
Co ide na usg to przesuwa mi sie termin porodu z 23.08 w ciągu 2 miesiecy na 14.08 ? Dziecko jest " za duże " jak na swój "wiek" , pierwsze mdłości miałam tydzień przed terminem @ ( w tedy myślałam że coś mi zaszkodziło ) brzuch mam już wielki ... sama nie wiem ??? :confused::baffled::confused: Jak się urodzi , to się dowiem :sorry2:

Cze Dziewczynki,
ja tylko na chwile, Dzis mija rok, jak stracilam swoja fasolke.:-( Nie myslalam, ze to bedzie tak bolalo. Przepraszam, ze smuce Wam od rana...:-(
To dla Ciebie nasz ANIOLKU
[*]
[*]
[*]

Witam was dziewczny

batonik ważne że jest ta druga zrób sobie teścik jeszcze raz i potem pędem do lekarza. czekam na dalsze wieści

dorota gratulację!! i kochana czemy Ty odrazu myslisz o najgorszym?!:wściekła/y: jak dam zaraz w d....psko ;-):-D bedzie dobrze musisz mysleć pozytywnie

dziewczny ja jestem u rodziców napiszę więcej wieczorem.papa miłej niedzieli

CZEsc dziewczyny na tym watku jestem tu nowa wiec serdecznie WITAM :-)
Tydzien temu zobaczylam na tescie ciazowym 2 kreseczki w poniedzialek bylam u gin
:-)
i moj pecherzyk mial w poniedzialek 2,65 mm a jesli liczyc ciaze od pierszego
dnia ostatniej miesiaczki to bylam u gin.w czwartym tygodniu :-) teraz rozpoczynam 5 tydzien
:-).
I tak na necie znalazlam ze w 5 tyg pecherzyk ma okolo 2 mm wiec sie ciesze ze moze jest z fasolka
wszystko oki :-)
Pisze tutaj do was bo pol roku temu poronilam i teraz to jest moja ciaza po poronienieu:-(
bardzo sie ciesze ale i tez sie boje nastepnego usg czy dziecko uroslo i czy bije serduszko

Dorotko :-) - moje serdecznie gratulacje :-)
Nie martw się na zapas
:-) :-) :-) :-) :-)

Witam niedzielnie.
Dorotka - witaj i gratuluję! Musi byc dobrze!
Batonik - gratuluję!
Dlaczegotak - brzuszek śliczny :-)
Pozdrowienia i uściski dla WSZYSTKICH

dlaczegotak no właśnie brzuszek sliczny i faktycznie dość pokaźny jak na ten tydzień ciąży, może faktycznie bedzie szybciej;-)

Witam,

Dziękuję Wam Kochane za Gratulacje, ale wracam do Was jeszcze z Marysią w brzuszku. Moja Mała siedzi i nie chce wychodzić. Spędziłyśmy "świetny tydzień" na patologii ciąży i już jesteśmy w domu. Dalej czekam na nią zniechęcona, wymęczona i zdołowana, ale choć spokojna, że Małej u mnie dobrze. Dwukrotnie podali mi oksytocynę, żeby sprawdzić wydolność łożyska. Nie pojawiły się jenak żadne skurcze i nie urodziłam niestety. Cóż, termin mamy dopiero na 28 lutego. Do szpitala przyjmują dopiero 7 dni po terminie i dopiero wtedy rozważają ewentualne wywoływanie Dzieciaczka. Mamy codziennie jeździć na KTG.
Tak więc jeszcze trochę chyba muszę zaczekać, bo nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu i tylko mega doła z powodu ciągnącego się czasu oczekiwania. Boję się, żeby tylko było dobrze, ale nic nie mogę zrobić.
Poczytam troszkę, co tam u Was.
Pozdrawiam cieplutko.

reklama
Wiecie co mi się skojarzyło ? Pierwsza data planowanego porodu była 23.08.08 ( teraz się z deka przesunęło na 14.08.08 ) a do szpitala z plamieniami trafiłam właśnie 23.08.07 ? Równy rok ??? Dziwne nie ?

Do góry