reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

CZEsc dziewczyny na tym watku jestem tu nowa wiec serdecznie WITAM :-)
Tydzien temu zobaczylam na tescie ciazowym 2 kreseczki w poniedzialek bylam u gin
:-)
i moj pecherzyk mial w poniedzialek 2,65 mm a jesli liczyc ciaze od pierszego
dnia ostatniej miesiaczki to bylam u gin.w czwartym tygodniu :-) teraz rozpoczynam 5 tydzien
:-).
I tak na necie znalazlam ze w 5 tyg pecherzyk ma okolo 2 mm wiec sie ciesze ze moze jest z fasolka
wszystko oki :-)
Pisze tutaj do was bo pol roku temu poronilam i teraz to jest moja ciaza po poronienieu:-(
bardzo sie ciesze ale i tez sie boje nastepnego usg czy dziecko uroslo i czy bije serduszko

reklama
Batonik,w ciąży z Miśkiem to ta druga kreska była taka bladziutka,prawie jej nie było,jechałam do gina ,po drodze oglądałam test sto razy i byłam pewna,że to omamy:-D I te omamy mi teraz wlasnie rozwalają zabawki.
Zrób test rano i biegiem do gina.Suuuuuuuuuuuuuuper:tak:
Dorota,również gratki i trzymamy kciuki za Was obie !!!

Batonik,w ciąży z Miśkiem to ta druga kreska była taka bladziutka,prawie jej nie było,jechałam do gina ,po drodze oglądałam test sto razy i byłam pewna,że to omamy:-D I te omamy mi teraz wlasnie rozwalają zabawki.
Zrób test rano i biegiem do gina.Suuuuuuuuuuuuuuper:tak:
Dorota,również gratki i trzymamy kciuki za Was obie !!!

Dzieki :-D tak bardzo bym chciala aby sie udalo i bylo wszytko pieknie:tak:

Batonik - moje zjedzone paznokcie były warte czekania , a czekałam najdłużej , bo dopiero teraz wróciłam do domciu ! Ale się cieszę , zła passa dziewczyny przełamana , teraz pujdzie jak z płatka jedna ciąża za drugą !!!!
Byłam u rodziców , zapomnieli mi sie pochwalić ze zaprosili " kilku " znajomych do siebie , ale było super ! Ubawiliśmy sie z mężem jak nie wiem co !

Dorota witamy w naszych " skromnych " progach :tak:i trzymam kciukasy , żeby było serducho !

Dziewczynki Kochane! Jakie dobre wiadomosci z samego rana! :-):-):-)

Batonik! gratulacje!!!!! Blada kreska liczy sie, bez ciazy nie byloby jej i juz. Jak bys robila test rano to pewnie bylaby mocniejsza. Pisz kochaniutka jak tam, kiedy idziesz do gina i wszystko.

Dorotka! Witaj!!!!! Spotkalysmy sie na staraczkach juz, ale super, ze tutaj zawitalas juz z fasolinka, bo najczesciej tu trafiamy po stracie, a tu prosze :tak::tak::tak:. Dbaj o siebie, wszystko bedzie dobrze!
Kto tam jeszcze mial testowac? Jezyk??? :-)

Dziewczynki Kochane! Jakie dobre wiadomosci z samego rana! :-):-):-)

Batonik! gratulacje!!!!! Blada kreska liczy sie, bez ciazy nie byloby jej i juz. Jak bys robila test rano to pewnie bylaby mocniejsza. Pisz kochaniutka jak tam, kiedy idziesz do gina i wszystko.

Dorotka! Witaj!!!!! Spotkalysmy sie na staraczkach juz, ale super, ze tutaj zawitalas juz z fasolinka, bo najczesciej tu trafiamy po stracie, a tu prosze :tak::tak::tak:. Dbaj o siebie, wszystko bedzie dobrze!
Kto tam jeszcze mial testowac? Jezyk??? :-)

Tak Maggie znamy sie ze starajacych :-D dzieki za przywitanie
Zobacz sobie
co sie dzieje na staraczkach nowe zafasolkowane :-)
A ja od wczoraj zaczelam rozmawiac z banem kibelkiem hi czyli wczoraj 2 razy
wymiotowalam a dzis z samego rana 1 :-D mnie to bardzo
cieszy bo wiem ze z fasolka jest ok :-D

Dagus i Ewus :-):-). Trzymam kciukasy za ekspresowe rozpakowanie.

Czy ktos cos wie o Ikusi?????

Gabi tak jak czy dziewczyny napisaly, chlopaki przezyja .... A Ty musisz zadbac o siebie. Bardzo sciskam i trzymam kciukasy, zeby wszystko wrocilo do normy.

Dzieki Wam wszystkim za slowa wsparcia, wiem, ze trzeba sobie dac na luzik i to bede sie starac robic :-D :-D :-D. Lece do Helsinek dzis po poludniu, bede lapac bociany dla wszystkich potrzebujacych...

Ewelka, Ptaszynka, Aga, Dlaczegotak, Muffy, Joas, Izulka, Tolus, Berbelek i pozostale piekne laseczki, ktorych nie wymienilam :-):-):-):-):-):-):-) :-):-):-):-):-):-):-)
Sciskam Was wszystkie bardzo mocno i zycze milej niedzieli,

Ostatnia edycja:
Dorotka, chyba nie dam rady nadrobic staraczek ... nie zagladalam tam od poniedzialku ... chyba z 50 stron przybylo :szok:, ale skoro mowisz, ze warto, to sprobuje :tak:.
Sciskam mocno!

reklama
Hej laseczki !

W nocy znowu bolało mnie gardło , ta choroba chyba nie da mi spokoju ....
Wczoraj miałam bardzo zabiegani dzionek , spotkanie z kumpelkami , imprezka u rodziców ( a mówiłam Wam że mam najcudowniejszych , najkochańszych i najbardziej cool rodziców w tej galaktyce ???? ) sprzątanie a wieczorem napaliliśmy w kominku i zabraliśmy sie za .... kąpanie kota , co nie jest rzeczą łatwą :no:
ale udało się ! Mokra Kićka wyglądała jak anorektyczka , miała takie chude łapki i ogonek , za to teraz jest taka puszysta jak kaczuszka , jak kołderka i poduszka !

Wkleiłam na sierpniówkach zdjęcie mojego " brzuszka " jak ktoś chce zerknąć to wklejam linka , bo na sierpniówkach nie zobaczycie , bo album jest zamknięty dla " niesierpniówek "

http://img442.imageshack.us/img442/7...sierpieua8.jpg

Do góry