reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

CZEsc dziewczyny na tym watku jestem tu nowa wiec serdecznie WITAM :-)
Tydzien temu zobaczylam na tescie ciazowym 2 kreseczki w poniedzialek bylam u gin
:-)
i moj pecherzyk mial w poniedzialek 2,65 mm a jesli liczyc ciaze od pierszego
dnia ostatniej miesiaczki to bylam u gin.w czwartym tygodniu :-) teraz rozpoczynam 5 tydzien
:-).
I tak na necie znalazlam ze w 5 tyg pecherzyk ma okolo 2 mm wiec sie ciesze ze moze jest z fasolka
wszystko oki :-)
Pisze tutaj do was bo pol roku temu poronilam i teraz to jest moja ciaza po poronienieu:-(
bardzo sie ciesze ale i tez sie boje nastepnego usg czy dziecko uroslo i czy bije serduszko

reklama
Batonik,w ciąży z Miśkiem to ta druga kreska była taka bladziutka,prawie jej nie było,jechałam do gina ,po drodze oglądałam test sto razy i byłam pewna,że to omamy:-D I te omamy mi teraz wlasnie rozwalają zabawki.
Zrób test rano i biegiem do gina.Suuuuuuuuuuuuuuper:tak:
Dorota,również gratki i trzymamy kciuki za Was obie !!!

Batonik,w ciąży z Miśkiem to ta druga kreska była taka bladziutka,prawie jej nie było,jechałam do gina ,po drodze oglądałam test sto razy i byłam pewna,że to omamy:-D I te omamy mi teraz wlasnie rozwalają zabawki.
Zrób test rano i biegiem do gina.Suuuuuuuuuuuuuuper:tak:
Dorota,również gratki i trzymamy kciuki za Was obie !!!

Dzieki :-D tak bardzo bym chciala aby sie udalo i bylo wszytko pieknie:tak:

Batonik - moje zjedzone paznokcie były warte czekania , a czekałam najdłużej , bo dopiero teraz wróciłam do domciu ! Ale się cieszę , zła passa dziewczyny przełamana , teraz pujdzie jak z płatka jedna ciąża za drugą !!!!
Byłam u rodziców , zapomnieli mi sie pochwalić ze zaprosili " kilku " znajomych do siebie , ale było super ! Ubawiliśmy sie z mężem jak nie wiem co !

Dorota witamy w naszych " skromnych " progach :tak:i trzymam kciukasy , żeby było serducho !

Dziewczynki Kochane! Jakie dobre wiadomosci z samego rana! :-):-):-)

Batonik! gratulacje!!!!! Blada kreska liczy sie, bez ciazy nie byloby jej i juz. Jak bys robila test rano to pewnie bylaby mocniejsza. Pisz kochaniutka jak tam, kiedy idziesz do gina i wszystko.

Dorotka! Witaj!!!!! Spotkalysmy sie na staraczkach juz, ale super, ze tutaj zawitalas juz z fasolinka, bo najczesciej tu trafiamy po stracie, a tu prosze :tak::tak::tak:. Dbaj o siebie, wszystko bedzie dobrze!
Kto tam jeszcze mial testowac? Jezyk??? :-)

Dziewczynki Kochane! Jakie dobre wiadomosci z samego rana! :-):-):-)

Batonik! gratulacje!!!!! Blada kreska liczy sie, bez ciazy nie byloby jej i juz. Jak bys robila test rano to pewnie bylaby mocniejsza. Pisz kochaniutka jak tam, kiedy idziesz do gina i wszystko.

Dorotka! Witaj!!!!! Spotkalysmy sie na staraczkach juz, ale super, ze tutaj zawitalas juz z fasolinka, bo najczesciej tu trafiamy po stracie, a tu prosze :tak::tak::tak:. Dbaj o siebie, wszystko bedzie dobrze!
Kto tam jeszcze mial testowac? Jezyk??? :-)

Tak Maggie znamy sie ze starajacych :-D dzieki za przywitanie
Zobacz sobie
co sie dzieje na staraczkach nowe zafasolkowane :-)
A ja od wczoraj zaczelam rozmawiac z banem kibelkiem hi czyli wczoraj 2 razy
wymiotowalam a dzis z samego rana 1 :-D mnie to bardzo
cieszy bo wiem ze z fasolka jest ok :-D

Dagus i Ewus :-):-). Trzymam kciukasy za ekspresowe rozpakowanie.

Czy ktos cos wie o Ikusi?????

Gabi tak jak czy dziewczyny napisaly, chlopaki przezyja .... A Ty musisz zadbac o siebie. Bardzo sciskam i trzymam kciukasy, zeby wszystko wrocilo do normy.

Dzieki Wam wszystkim za slowa wsparcia, wiem, ze trzeba sobie dac na luzik i to bede sie starac robic :-D :-D :-D. Lece do Helsinek dzis po poludniu, bede lapac bociany dla wszystkich potrzebujacych...

Ewelka, Ptaszynka, Aga, Dlaczegotak, Muffy, Joas, Izulka, Tolus, Berbelek i pozostale piekne laseczki, ktorych nie wymienilam :-):-):-):-):-):-):-) :-):-):-):-):-):-):-)
Sciskam Was wszystkie bardzo mocno i zycze milej niedzieli,

Ostatnia edycja:
Dorotka, chyba nie dam rady nadrobic staraczek ... nie zagladalam tam od poniedzialku ... chyba z 50 stron przybylo :szok:, ale skoro mowisz, ze warto, to sprobuje :tak:.
Sciskam mocno!

reklama
Hej laseczki !

W nocy znowu bolało mnie gardło , ta choroba chyba nie da mi spokoju ....
Wczoraj miałam bardzo zabiegani dzionek , spotkanie z kumpelkami , imprezka u rodziców ( a mówiłam Wam że mam najcudowniejszych , najkochańszych i najbardziej cool rodziców w tej galaktyce ???? ) sprzątanie a wieczorem napaliliśmy w kominku i zabraliśmy sie za .... kąpanie kota , co nie jest rzeczą łatwą :no:
ale udało się ! Mokra Kićka wyglądała jak anorektyczka , miała takie chude łapki i ogonek , za to teraz jest taka puszysta jak kaczuszka , jak kołderka i poduszka !

Wkleiłam na sierpniówkach zdjęcie mojego " brzuszka " jak ktoś chce zerknąć to wklejam linka , bo na sierpniówkach nie zobaczycie , bo album jest zamknięty dla " niesierpniówek "

http://img442.imageshack.us/img442/7...sierpieua8.jpg

Do góry