reklama
Czesc. Ja poronilam w grudniu 2017. Bylam w 9 tygodniu wg ostatniej miesiaczki, ale serduszko nigdy sie nie pojawilo. Dostalam obfitego krwawienia i juz wiedzialam, ze Nic z tego nie bedzie. W kwietniu 2018 dowiedzialam sie ze znow jestem w ciazy. Ciaza absolutnie bezproblemowa, do samego konca czulam sie swietnie. Dzis moja corka ma 3 lata i 2 miesiace, a ja jestem w 11 tygodniu ciazy.Dwa miesiące temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży. teraz znowu sie staramy. Chciałam zapytać cz ciąża po poronieniu jest możliwa bez rzadnych komplikacji? Czytrzeba jakoś specjalnie uwazac? Bardzo pragne dziecka a jednoczesnie troche sie boję, że będę za bardzo sie wszystkim przejmowac i będe się wszystkiego bać.
Pamietam jednak ten 3-4 miesiace po poronieniu, to jak wyczekiwalam drugiej kreski, obliczanie dni plodnych… ech ciezko bylo psychicznie. Ale te 3 miesiace to nic, na druga ciaze czekalam 2 lata i to dopiero byla psychiczna udreka. Udalo sie dopiero po pierwszej inseminacji. Roznie to byla z tymi ciazami… ale udaje sie i Tobie tez sie uda
Matylda.<3
Fanka BB :)
G
guest-1677526072
Gość
Dziewczyny !
Byłam dziś u mojej pani doktor żeby przepisała mi leki ,bo nie spodziewałam się wogole tego że zrobi USG a na nim coś będzie widać (wartość bety 28 marca była 205,84mlU/ml) lekarka jednak USG zrobiła a tam ... Mały pęcherzyk ciążowy !!!! Kolejna wizyta 12 kwietnia
Zaczynam się cieszyć
Byłam dziś u mojej pani doktor żeby przepisała mi leki ,bo nie spodziewałam się wogole tego że zrobi USG a na nim coś będzie widać (wartość bety 28 marca była 205,84mlU/ml) lekarka jednak USG zrobiła a tam ... Mały pęcherzyk ciążowy !!!! Kolejna wizyta 12 kwietnia
Zaczynam się cieszyć
Serio
chyba troszkę brakuje tym testom, ale jest bardzo blisko. Działajcie i testuj jeszcze...zobaczysz jaka będzie tendencjaDziewczyny stosujące testy owulacyjne!
Myślicie, że to już to? Czy jeszcze kontynuować testowanie przez kolejne dni?
I kiedy teraz najlepiej działać?
aspekt
Wrzuć na "poronienia nawykowe leczenie immunologiczne". Nie zalinkuje, bo nie ogarniam tej nowej aplikacji. Tam co prawda ostatnio mało dziewczyn zagląda, ale może ktoś coś napisze a przynajmniej będzie wisiał Twój post i nie zaginie tak szybko jak w tym watkuKurczę, nie wiem gdzie wrzucić żeby ktoś to ogarnął... Bo też tego nie ogarniam.
reklama
marsi89
Potestuj jeszcze, to jeszcze nie toDziewczyny stosujące testy owulacyjne!
Myślicie, że to już to? Czy jeszcze kontynuować testowanie przez kolejne dni?
I kiedy teraz najlepiej działać?