reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ale to ft4 nie jest podniesione. Mieści się w normach laboratorium, które są przy wyniku.
BTW mówienie, że ciąża bo wynik randomowego hormonu mieści się w widełkach ciążowych to jakiś odlot. w takim razie nie jestem po 3 poronieniach tylko po 3 poronieniach i jakichś 60 biochemach bo co cykl mam progesteron w widełkach 1 trymestru

Edit:
I gdybyśmy tak miały to ocenić to TSH wyklucza ciążę bo nie mieści się w normach dla I trymestru
Właśnie wiem, że nie jest podniesione, ale może ta lekarka tak myśli i dlatego juz gratulowała ciąży 😂😂 Aż mam ochotę wysłać moją koleżankę do niej z mniejszymi wartościami w ciąży, ciekawe co by jej powiedziala. Ze nie jest w ciąży? 🙉🙉
Przeraża mnie to, że tacy lekarze praktykują i zamiast wysłać na badanie, które rzeczywiście wykażą ciaze to wolą udawać specjalistów. 🙄🙄

reklama
no to słabo ten gynoxin zadziałał jak teraz masz candide +++ Ja bym nie histeryzowala, ale wolałbym pójść w przyszłym tygodniu w poniedziałek niż w piątek. Może probiotyk ginekologiczny?
Dzięki..będę kombinowała, co robić ...mam. Problem w tym, że od poniedziałek do środy jestem w delegacji...i nie bardzo jak nam podejść. A dziś nie było szans...

@marsi89 @sadness35 To ja już chyba jestem level hard, bo idę na wizytę równo po 3 tygodniach od ostatniej a wolałabym pójść jeszcze kilka dni później, ale mi się leki kończą. Profesora też odwołałam, bo słabo się czułam i uznałam, że nie mam siły i że właściwie co on mi pomoże...

Może jak doczekam tego tygodnia w którym jesteś to się trochę uspokoję.. a przynajmniej baardzo bym chciała :>
A jak się czujesz?

@marsi89 @sadness35 To ja już chyba jestem level hard, bo idę na wizytę równo po 3 tygodniach od ostatniej a wolałabym pójść jeszcze kilka dni później, ale mi się leki kończą. Profesora też odwołałam, bo słabo się czułam i uznałam, że nie mam siły i że właściwie co on mi pomoże...
Czyli ty bardziej wolisz odwlekać wizytę 😃 nie no ja też zawsze wszystko odwlekam tak jak z tym testem ciążowym🤣 i pewnie gdyby nie to że prawdopodnie lekarz da mi leki teraz w poniedziałek jak się potwierdzi ta ciąża, to bym zrobiła ten test w 8 tygodniu 🤣
Ale to co jakieś przeziębienie czy prze ciaze się slabo czujesz?

@Mamafasolki Z grzybica niby można chodzic w ciąży, ty smarujesz clotri, więc może nie będziesz miała przykrych objawów do czwartku. Sprawdziłam właśnie historię wyników i jakoś w 7tc miałam streptoccocus agalectiae w wymazie, miano srednioliczne. Lekarz nic mi nie przepisał, ale zgodził się na moją propozycję probiotyku. Brałam pewnie Lactovaginal i być może też Vagi C. To było 6 lat temu i nigdy więcej te bakterie mi nie wyszły.

Czyli ty bardziej wolisz odwlekać wizytę 😃 nie no ja też zawsze wszystko odwlekam tak jak z tym testem ciążowym🤣 i pewnie gdyby nie to że prawdopodnie lekarz da mi leki teraz w poniedziałek jak się potwierdzi ta ciąża, to bym zrobiła ten test w 8 tygodniu 🤣
Ale to co jakieś przeziębienie czy prze ciaze się slabo czujesz?
W sumie nie mam ochoty odwlekać, lekarka sama zaproponowała, żebym przyszła są miesiąc, ale wypisała mi za mało opakowań leków. Ciągną sie w domu przeziębienia, mnie też złapało gardło dosc mocno, ale mam jeszcze problemy z oczami, akurat zbiegło się w czasie z zabiegiem okulistycznym, który źle zniosłam.

Może jak doczekam tego tygodnia w którym jesteś to się trochę uspokoję.. a przynajmniej baardzo bym chciała :>
A jak się czujesz?
Mdłości na szczęście już mi odpuściły. Nadal się zdarza, że coś mnie podrażni, ale już jakoś mogę funkcjonować. Chodzę w podpaskach, bo coś tam zawsze wyleci.

reklama
Mdłości na szczęście już mi odpuściły. Nadal się zdarza, że coś mnie podrażni, ale już jakoś mogę funkcjonować. Chodzę w podpaskach, bo coś tam zawsze wyleci.
No to dobrze, w sumie to powinien być najlepszy czas 🙂
Ja niestety jakoś słabo stoję z jedzeniem, dalej tylko słodkie bym jadła a nie mogę..
A przypomnij mi robiłaś coś więcej niż prenatalne/ genetyczne usg czy pappę sobie darowałaś?
Aha i mam siniaka po heparynie takiego ok 8 cm 🥺🥺
Masakra jakaś.

Do góry