reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja już jestem 3 dni po terminie @ i ta małpa nie przychodzi, co mnie mega denerwuje bo nigdy mi się cykle nje opóźniały. Dodam ze po tej becie <2.30 odstawiłam wszystkie leki pomimo prośby lekarki żeby na wszelki wypadek jeszcze je brac i piłam tez wino. Mam nadzieje, ze to nie znowu jakiś fatalny przypadek. Okresie Please nadejdz! 🤦🏻‍♀️👏🏻

Idziemy równo w takim razie :) też mnie to mega denerwuje
Ja też ode razem w wami 😃 wczoraj miałam termin miesiączki, ale nie testowałam jeszcze bo się boje 🤣🤦 tylko nie wiem czy ciąży czy jej braku 🙊we wtorek może zatestuje.
Ale czuję się jakoś dziwnie. Zmęczona, śpiąca i upławy Mleczno żółtawe takie wodniste mam a przed okresem to raczej sucho miałam zawsze. Zobaczymy ... Trzymam kciuki żeby było wszystko po naszej myśli

reklama
A długo czekałaś po zabiegu z ponownym staraniem się? Ja zabieg będę mieć prawdopodobnie w przyszłym tyg i ciągle biję się z myślami czy czekać, chociaż wcale nie chcę...

Też mam trochę takie poczucie... Zwłaszcza że okres po zabiegu mi się zmienił. Ja co prawda miałam rok temu zabieg, ale dalej go nie chcę i tych tabletek i bitwa z myślami kiedy znów się starać...
Ja będę znowu mieć zabieg. Nie próbuję więcej. Mój organizm na wszystko reaguje nie tak jak powinien. Mam dosyć.

Do jakiego poziomu musi spaść beta żeby zaczęło się krwawienie?

Ja dostałam okres jak jeszcze testy miałam pozytywne, ale 2 tygodnie później test już wyszedł negatywny, z tym że ja od tego okresu zaczęłam brać tabletki anty więc może to jakoś "pomogło". U mnie w ogóle to był dziwny okres bo endo miałam cieniutkie (3mm) więc w ogóle się nie spodziewałam tak szybko. Ale u mnie było po metotreksie to może też inaczej wszystko

reklama
Do jakiego poziomu musi spaść beta żeby zaczęło się krwawienie?
Szczerze mówiąc to nie ma poziomu do którego musi spaść żeby się zaczęło... przy kilku biochemicznych miałam ostatnią betę 2tyś-10 tyś (rosnąca, nie malejąca) I po paru dniach krwawienie więc nie sądzę aby jakoś drastycznie spadła do tego czasu. A przy innym miałam 400 w dniu w którym zaczęłam krwawić (poprzednia beta 5 dni wcześniej była 900) więc to chyba indywidualna sprawa.

Do góry