natala123456
Fanka BB :)
Po biochemie, byłam gotowa od razu… wręcz jeszcze bardziej chciałam dziecka, oczytalam się, ze szybciej można zajść i zazwyczaj jest wszystko ok… oby tak było, a ja niech będę wyjątkiem od reguły…. Udało się nam dopiero w październiku, a 3 stycznia poroniłam. (Poronienie chybione w 8tc)Hej, jestem tu nowa, ale czytam i mnie wasze wpisy podnoszą na duchu... Staramy się z Mężem od jakiś 3 lat i nic... Odpuściliśmy teraz z końcem roku i udało mi się zająć w ciążę. 23 grudnia robiłam test z krwi. Beta 225. Miałam lekkie plamienia, ginekolog stwierdził wczesna ciążę, ale radość nie trwała długo. 3.01 poroniłam. Byłam totalnie rozwalona... Po kontroli mam zielone światło. Jeśli czuje się na siłach można próbować. Udało wam się dość szybko?
Licze na taka sytuacje jak obecnie ma @Mamafasolki bo sama pewnie dluuugo nie zdecyduje się świadomie na zaciążenie, wiec taki los szczescia byłby dla mnie najlepszy
Jeżeli jesteś gotowa - to działaj. Trzymam kciuki, żeby tym razem się wszystko dobrze ułożyło