reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, jestem przerażona. Myślałam że dostanę okres, a tu cisza. Pocieszcie, że lekkie plamienie przez 2-3 dni to nie implantacja? Tylko okres się rozkręca. Brałam leki, alkohol. Jutro zrobię test, ale chyba pierwszy raz mam nadzieję, że będzie negatywny....

reklama
Dziewczyny, jestem przerażona. Myślałam że dostanę okres, a tu cisza. Pocieszcie, że lekkie plamienie przez 2-3 dni to nie implantacja? Tylko okres się rozkręca. Brałam leki, alkohol. Jutro zrobię test, ale chyba pierwszy raz mam nadzieję, że będzie negatywny....
Kiedy powinnaś dostać okres? Może zrob dzis test, żebyś się nie stresowała 😘 co do lekow, alkoholu to nie martw się na zapas- dużo kobiet na początku nie wie o ciazy. Glowa do góry 🙂

Ale czemu przerażona? Jak się nie zabezpieczaliscie to i ciąża jest możliwa 😊 trzymam kciuki 🤞

Bo czuję że nie jestem gotowa...seks był raz, wydawało mi się, że w dni niepłodne..
Oj kochana :( zawsze jest tak ze kiedy sie chce to się nie moze albo straci :( A jak się nie jest gotowym albonnie chce to bach.
Spróbuj.... zrobic test z rana i daj znać.
Alkohol nie zaszkodzi, bo na tym etapie to wszystko albo nic i dziecko jest chronione. Trzymam kciuki Kochana, zasługujesz na happy end!

Ale czemu przerażona? Jak się nie zabezpieczaliscie to i ciąża jest możliwa 😊 trzymam kciuki 🤞
Kiedy powinnaś dostać okres? Może zrob dzis test, żebyś się nie stresowała 😘 co do lekow, alkoholu to nie martw się na zapas- dużo kobiet na początku nie wie o ciazy. Glowa do góry 🙂
Ja wiem że niby wszystko albo nic, ale w ciąży straconej po owu miałam dentystę...i boję się powtórki.

Co będzie, to będzie 🙈 owulację podejrzewam 1 lub 2.02, seks był 29... Niby możliwe, ale jakoś nie pomyślałam ....

Ja wiem że niby wszystko albo nic, ale w ciąży straconej po owu miałam dentystę...i boję się powtórki.

Co będzie, to będzie 🙈 owulację podejrzewam 1 lub 2.02, seks był 29... Niby możliwe, ale jakoś nie pomyślałam ....

No ja bym powiedziała, że bardzo możliwe. Ale ja mam za sobą dwie ciąże z seksu na tydzień przed owulacją :D

Bo czuję że nie jestem gotowa...seks był raz, wydawało mi się, że w dni niepłodne..
Kochana.. Po poronieniu żadna z nas nie jest gotowa.
Współżyliśmy 1 czerwca i tego dnia mąż wyjechał za granicę. Owu miała być niby 4-5.06. Chciałam żeby się nam udało, ale na nic nie liczyłam bo nie kontrolowałam owu i gdzie przecież tyle dni plemniki przetrwają.
W dniu miesiączki jak zobaczyłam betę (nie robiłam żadnego testu ciążowego) to najpierw się przestraszyłam a radość przyszła troszkę później.

Bierz tego byka za rogi i rób test lub betę! Trzymamy kciuki! ❤️

Edit. I właśnie z tego seksu na kilka dni przed owu dzisiaj zaczęłam 35tc 💜
Wszystko jest możliwe 😊

Nawet jeśli brałaś leki (poza retenoidami) i piłaś to wszystko co dzieje się do implantacji nie ma znaczenia. Żadnego.

reklama
Hej dziewczyny . Jestem po 2 poronieniach samoistnych. Od 14 dni spóźnia mi się okres , od tygodnia pozytywne testy w piątek sobotę były ciemniejsze od wczoraj już jaśniejsze. Nie mam jak zbadać bety bo mieszkam w holandi. Biorę 3 x dziennie progesteron. Na 1 zdjęciu testy z sob. A na drugim z dzis I wczoraj

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1641632831245_6885507150626211487.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1641632831245_6885507150626211487.jpeg
    374,5 KB · Wyświetleń: 67
  • received_346521313962598.jpeg
    received_346521313962598.jpeg
    13,9 KB · Wyświetleń: 69
Do góry