reklama
D
Dlaczegotak
Gość
Hej Laseczki !
Byłam wczoraj w kinie oczywiście na LEJDIS , fajny film ...( + naczosy + mega cola)
Wcześniej zaliczyłam 3 - warstwową kawę kokosową i mega wielkie lody w pucharku ze świeżymi jagodami , borówkami i malinami .... mmmmmmmm i masa bitej śmietany i wafelkami w kształcie serduszek ! Wszystko było tak pięknie ....aż do momentu kiedy w kinie zadzwonił telefon to już mi sie nie spodobało , po filmie oczywiście mój szczodry mężulek oddzwonił na numer który sie wyswietliłi gadał chyba z 15 minut , albo dlużej
i jak sie okazało stałam na deszczu 15 min po to żeby usłyszeć że to " Ten kolega z Hiszpani " miał ważna sprawę , skoro miał sprawę to czemu sam nie zadzwonił , w głowie szybko obliczyłam 15 x 2 zł ( conajmiej ) + vat + moje zmoknięcie , myslałam że oszaleję , koleś dzwonił w sprawie pracy , o 24 : 00 wyobrażacie sobie ? Jaki tupet ! No i oczywiscie z nerwów rozpłakałam sie wsiadłam taka mokra do auta i całą droge sie nie odzywałam , właściwie nie wiem czemu ???
Ale w domu zaraz mi przeszło , to chyba takie ciążowe Humory - potwory 
Ps - musze sie pochwalic ze wytrzymałam cały film bez kibelka !
I dostałam największą porcje naczosów i extra lody - BRZUSZEK działa na wyobraźnię , zwłaszcza jeśli sprzedawcą jest kobieta !!!
A co do dup to ja mam (_!_) Dupa blada HIHI
Buziaki dla wszystkich Pań
Byłam wczoraj w kinie oczywiście na LEJDIS , fajny film ...( + naczosy + mega cola)
Wcześniej zaliczyłam 3 - warstwową kawę kokosową i mega wielkie lody w pucharku ze świeżymi jagodami , borówkami i malinami .... mmmmmmmm i masa bitej śmietany i wafelkami w kształcie serduszek ! Wszystko było tak pięknie ....aż do momentu kiedy w kinie zadzwonił telefon to już mi sie nie spodobało , po filmie oczywiście mój szczodry mężulek oddzwonił na numer który sie wyswietliłi gadał chyba z 15 minut , albo dlużej

Ps - musze sie pochwalic ze wytrzymałam cały film bez kibelka !
I dostałam największą porcje naczosów i extra lody - BRZUSZEK działa na wyobraźnię , zwłaszcza jeśli sprzedawcą jest kobieta !!!

A co do dup to ja mam (_!_) Dupa blada HIHI
Buziaki dla wszystkich Pań
ewelka800521
Zaciekawiona BB
CześC dziewczynki!
Aga - masz rację z tym spokojem - jest najważniejszy - tylko czasami tak trudno o niego ...:-(
Trzymam kciuki zeby @ przyszla ( ja tez pamiętam jak bardzo wyczekiwałam swoja pierwszą po zabiegu, teraz czekam na drugą - powinna sie pojawic za 10 dni).
Gabi - trzymamy kciuki za tomograf!!
no i oczywiście ....fajne te dupy
Tolka - Hej :-)
JaAsiu - :-) trzymaj się!!!!
Daga - jeszcze tylko 16 dni albo i mniej, bedzie dobrze, trzymaj sie kobietko
( czy Ty jeszcze pracujesz??)
Dlaczegotak - no to pewnie te ciążowe "humory - potwory",
(też chcę iść na "Lejdis")
a u mnie dziś jakoś tak smutnawo....może dlatego ze gdyby wszystko było dobrze, to dziś rozpocząłby się u mnie 17 tydzień....:-(
Miłego dnia!!!!!!
Aga - masz rację z tym spokojem - jest najważniejszy - tylko czasami tak trudno o niego ...:-(
Trzymam kciuki zeby @ przyszla ( ja tez pamiętam jak bardzo wyczekiwałam swoja pierwszą po zabiegu, teraz czekam na drugą - powinna sie pojawic za 10 dni).
Gabi - trzymamy kciuki za tomograf!!
no i oczywiście ....fajne te dupy

Tolka - Hej :-)
JaAsiu - :-) trzymaj się!!!!
Daga - jeszcze tylko 16 dni albo i mniej, bedzie dobrze, trzymaj sie kobietko

Dlaczegotak - no to pewnie te ciążowe "humory - potwory",
(też chcę iść na "Lejdis")
a u mnie dziś jakoś tak smutnawo....może dlatego ze gdyby wszystko było dobrze, to dziś rozpocząłby się u mnie 17 tydzień....:-(
Miłego dnia!!!!!!
Maggie2412
Fanka BB :)
No to jestem w Polsce. Narazie u rodzicow. Z mama calkiem fajnie sobie pogadalysmy i poplakalysmy wczoraj razem ( nie widzialymy sie po tym jak moje Malenstwo odeszlo ... ). Dzis przyniesie mi tescik (pracuje w aptece) ... Bo jeszcze @ nie przyszla, ale to moze tak byc po podrozy. Juz bym chciala wiedziec w ktora strone. Z tata troche nadajemy na innych czestosciach (zawsze tak bylo) a z wiekiem nam sie powieksza... No, ale wszystkiego miec nie mozna...
Dlaczegotak Ale Ci apetycik sluzy
Ale jedz, jedz, widocznie Natankowi to potrzebne ;-).
Dagus :-) Nigdy nie smecisz, zreszta uwazam, ze kobiecie w ciazy wszystko wolno !!!!!
Teraz tak uwazam... hi hi... jak moje bratowe byly w ciazy to myslalam, ze powyduszam golymi rekami tak mi dzialaly na nerwy.
Ikus :-) ???
Muffy Jak tam? Kupilas juz tescik? Bardzo mocno trzymam kciukasy.
Agus Ale Cie wzielo biedaku! Trzymaj sie i kuruj. I zeby @ przyszla szybko malo ktora tak cieszy. Moja przyszla po 35 dniach, ale podobno do nawet do 7-8 tyg. trzeba czekac.
Jezyk Ja tez nigdy testow owu nie robilam.
Zazwyczaj poznaje po sluzie i trafiam z wyliczeniem kiedy ma przyjsc @. Teraz tez nie bede robic, zeby po pierwsze nie nakrecac sie bardziej, a po drugie, ja i tak mojego reproduktora
(dobrze, ze tego nie widzi) mam tylko w weekendy i to nie wszystkie, wiec moge sobie wyliczac... a i tak to nic nie da. Dlatego najbardziej licze na wakacje ... Ech ... Bedzie dobrze ....
Gabus ale sie usmialam z tych d... Pozwolilam sobie poslac dalej.
Joas :-).
Pozostale laseczki :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) trzymajcie sie cieplutko
Dlaczegotak Ale Ci apetycik sluzy

Dagus :-) Nigdy nie smecisz, zreszta uwazam, ze kobiecie w ciazy wszystko wolno !!!!!
Teraz tak uwazam... hi hi... jak moje bratowe byly w ciazy to myslalam, ze powyduszam golymi rekami tak mi dzialaly na nerwy.
Ikus :-) ???
Muffy Jak tam? Kupilas juz tescik? Bardzo mocno trzymam kciukasy.
Agus Ale Cie wzielo biedaku! Trzymaj sie i kuruj. I zeby @ przyszla szybko malo ktora tak cieszy. Moja przyszla po 35 dniach, ale podobno do nawet do 7-8 tyg. trzeba czekac.
Jezyk Ja tez nigdy testow owu nie robilam.
Zazwyczaj poznaje po sluzie i trafiam z wyliczeniem kiedy ma przyjsc @. Teraz tez nie bede robic, zeby po pierwsze nie nakrecac sie bardziej, a po drugie, ja i tak mojego reproduktora

Gabus ale sie usmialam z tych d... Pozwolilam sobie poslac dalej.
Joas :-).
Pozostale laseczki :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) trzymajcie sie cieplutko
D
Dlaczegotak
Gość
Ewelka - 17 tydzień ... :-( a ja byłabym w 34 tygodniu :-(
Ale teraz jestem spokojna i szczęśliwa , mam anioła w niebie , widać taki plan Boga , on wie co robi... zaufałam , mimo bólu , uwierzyłam a teraz za każdym razem jak dzidziuś szaleje w brzuszku to chce mi sie płakać ... ze szczęścia !!!
Nie dostrzega się szczęścia , które się ma póki się go nie straci ... ktoś , kiedyś powiedział i miał trochę racji
Ale teraz jestem spokojna i szczęśliwa , mam anioła w niebie , widać taki plan Boga , on wie co robi... zaufałam , mimo bólu , uwierzyłam a teraz za każdym razem jak dzidziuś szaleje w brzuszku to chce mi sie płakać ... ze szczęścia !!!
Nie dostrzega się szczęścia , które się ma póki się go nie straci ... ktoś , kiedyś powiedział i miał trochę racji

ewelka800521
Zaciekawiona BB
Dlaczegotak! masz rację z tym szczęściem - chociaż ja byłam ogromnie szczęśliwa przez te tygodnie, w których wiedziałam już ze jestem w ciąży....
Dziś idę do dentysty i nie wiem czy mam robić zęba w znieczuleniu czy bez. Zawsze robiłam ze znieczuleniem bo ja taki cykor jestem ze szok
co prawda raczej nie jestem w ciąży ale nie zabezpieczalismy sie w ogóle więc jakieś prawdopodobieństwo zawsze istnieje no i nie wiem co mam zrobić (bo wiem ze znieczulenie w I trymestrze ciąży nie jest wskazane) głupia jestem, bo pewnie fasolki nie ma w brzuszku a ja tak panikuję na zapas ale tak po prostu mam teraz po stracie....:-(
Dziś idę do dentysty i nie wiem czy mam robić zęba w znieczuleniu czy bez. Zawsze robiłam ze znieczuleniem bo ja taki cykor jestem ze szok

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hej laseczki
Niezłe macie tempo, doczytać za wami to wyzwanie
U mnie zdecydowanie (_!_) i tendencje są stałe
Nie jem juz tyle co kiedyś. Trochę zapodałam diete, tzn. selekcję bardziej a i głodu już tak nie czuję.
Brzuszek rośnie, młoda fika sobie błogo a ja delektuję się tymi chwilami.
Maggie2412 Dobrze tak wrócić do domku na chwilę. Baw się dobrze. Oczywiście trzymam kciuki za wynik czwartkowy
Dlaczegotak Ciążowe humory, nie krępuj się, lepszej okacji nie ma tak jak ta teraz
.
daga.p. oj kolejna na rozpruciu. Rachu ciachu i po strachu. Takieg porodu Ci życzę;-)
tolka23 pozdrowionka dla mamuśki
Gabi słowniczek jak znalazł
. Tobie to tylko zdrowia teraz
trzymaj się dzielnie
pozdrawiam wszystkie laseczki i powracam do obowiązków
papa
Niezłe macie tempo, doczytać za wami to wyzwanie

U mnie zdecydowanie (_!_) i tendencje są stałe
Nie jem juz tyle co kiedyś. Trochę zapodałam diete, tzn. selekcję bardziej a i głodu już tak nie czuję.
Brzuszek rośnie, młoda fika sobie błogo a ja delektuję się tymi chwilami.
Maggie2412 Dobrze tak wrócić do domku na chwilę. Baw się dobrze. Oczywiście trzymam kciuki za wynik czwartkowy

Dlaczegotak Ciążowe humory, nie krępuj się, lepszej okacji nie ma tak jak ta teraz

daga.p. oj kolejna na rozpruciu. Rachu ciachu i po strachu. Takieg porodu Ci życzę;-)
tolka23 pozdrowionka dla mamuśki
Gabi słowniczek jak znalazł

pozdrawiam wszystkie laseczki i powracam do obowiązków
papa
Aga1108
Po prostu mama
Witam się:-) i miłego dzionka życzę wszystkim:-)
Ewelka - spokój, wiem ,że łatwo się mówi, gorzej robi, ale trzeba próbować
, u mnie dziś zacznał by się 13 tc:-(
Dlaczegotak - niezłą ucztę miałaś
Maggie - udanego pobytu w kraju
:-)
Gabi - fajne d*
Joas, Muffy, Daga, Post_ptaszyna, Jeżyk, Tola:-)
U mnie już dzisiaj lepiej, skończył się żołądek zaczął katar, ale to już lepsze niż objęcia z kibelkiem.
Ewelka - spokój, wiem ,że łatwo się mówi, gorzej robi, ale trzeba próbować

Dlaczegotak - niezłą ucztę miałaś

Maggie - udanego pobytu w kraju

Gabi - fajne d*
Joas, Muffy, Daga, Post_ptaszyna, Jeżyk, Tola:-)
U mnie już dzisiaj lepiej, skończył się żołądek zaczął katar, ale to już lepsze niż objęcia z kibelkiem.
D
Dlaczegotak
Gość
Aga - uczta była niezła , ale jaką rewolucje w żołądku miałam ... wcześniej robiłam placki po węgiersku ( ziemniaczane z gulaszem, śmietanką i czerwona kapustą ) , a o śniadaniu i przekąskach to nawet nie mówię 
A tak w ogóle to chce mi się spać , a czeka mnie prasowanie i gotowanie obiadu

A tak w ogóle to chce mi się spać , a czeka mnie prasowanie i gotowanie obiadu

reklama
Cze Dziewczyny,
Ja odpadam z jutrzejszego testowania, bo bylam dzis u dentysty i nie chcial mi dac znieczulenia bez zrobienia testu. Test wyszedl negatywny... :-
-
no: Ja tak sie rozplakalam, ze nic nie mogl juz zrobic...i wrocilam do domu! Mam takiego dola, ze zyc mi sie nie chce...:-( co jest ze mna nie tak? jesli to nie ciaza, to znaczy, ze moj okres sie okropnie rozregulowal!!!
Mam dosc..
Przepraszam, ze tak zasmucilam Wam dzien!
Maggie TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!! Masz sie pojawic z DOBRA wiadomoscia
Ja odpadam z jutrzejszego testowania, bo bylam dzis u dentysty i nie chcial mi dac znieczulenia bez zrobienia testu. Test wyszedl negatywny... :-

Przepraszam, ze tak zasmucilam Wam dzien!
Maggie TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!! Masz sie pojawic z DOBRA wiadomoscia