reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

jestem i ja

muffy maggie kciuki ciągle zaciśnięte byle do czwartku:-):tak:

Dziewczyny ja nigdy nie robiłam żadnych testów i nie mam pojęcia o czym wy mówicie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jakaś tempota ze mnie

NATANEK cudne imię;-)

reklama
No ja nie wiem co Muffy bez nas by zrobiła a Wy ??? :-D
Na pewno nie było by ci tak fajnie jakbyś nas nie znała ( ta moja skromność :-p )
Nie wiem tez co My zrobiłybyśmy bez Muffy ? :confused:
Na pewno nie byłoby tu tak fajnie ! :tak:
Każda z nas coś wniosła do forum:tak: i to jest bardzo ważne , że trzymamy się razem , wspieramy , razem płaczemy i razem śmiejemy !

I ja zaglądnęłam na chwilkę...
Ledwo dziś żyję, ktoś mi sprzedał jakiegoś bakcyla:wściekła/y:. Od 4.45 przez przeszło dwie godziny miałam randkę z kibelkiem, później doszedł jeszcze ból głowy i temp. 37 z kreskami:no:. Teraz jest juz troche lepiej.

Co do testów owu. ja używałam tylko raz, a ponieważ niewiele wychodziło więc im podziękowałam. Owu. poznawałam po śluzie, temp. mierzyłam żeby się upewnić czy owu. faktycznie była. w październiku przytulanko było w samą owu.(była mega owulacja) i d*. We Wszystkim Świętych dostałam tak bolesną i obfitą @,ze nie wiedziałam co się ze mną robi. Po tym stwierdziłąm,że dość mierzenia temp., pilnowania, sprawdzania.....totalny luz i to się opłacało, 28 listopada miałam @ a 7 stycznia po tygodniu opóźnienia dwa testy wyszły pozytywnie.
Dlatego ja wychodze z założenia że najlepiej wyluzować i postawic na spokój:-)

A tak apropos @ od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze i plecy, w czwartek wypada 28 dzień od zabiegu, więc moze @ się pojawi. Chyba nigdy tak za nią nie tęskniłam:-D.

No ja nie wiem co Muffy bez nas by zrobiła a Wy ??? :-D
Na pewno nie było by ci tak fajnie jakbyś nas nie znała ( ta moja skromność :-p )
Nie wiem tez co My zrobiłybyśmy bez Muffy ? :confused:
Na pewno nie byłoby tu tak fajnie ! :tak:
Każda z nas coś wniosła do forum:tak: i to jest bardzo ważne , że trzymamy się razem , wspieramy , razem płaczemy i razem śmiejemy !

Popieram :tak::-)

nadrabiam i nie mogę Was dogonić...
Jestem jakaś niepocieszona - od 2 dzi chodzę jak cień - ciągle chce mi się spać, Maluch tylko od czasu do czasu się rusza (zaczynam się nakręcać) a do tego powodu pogoda do d... :-(
Ściskam WAS wszystkie bez wyjątku i przepraszam za smęty, które napisałam

Ale macie produkcję:szok::-D Ja nie mam tyle czasu:zawstydzona/y::-p
Pozdrawiam wszystkich.Ja jutro idę na tomograf,także o kciuki poproszę:blink:
Trzymajcie sę.Maggie,Muffy-czekamy:tak:
Pa.

witajcie po tygodniowej przerwie :-) miałam remont w mieszkaniu i byłam odcięta od neta :-(ale już jestem i postaraz się wszystko nadrobić ;-)

Dlaczegotak - tylko pozazdrościć :-) chociaż mój Ł codziennie głaska, całuje i rozmawia z brzuszkiem :tak:Natan - ślicznie :-D nio to gratulacje ruchów :tak::tak:

Joasiu - nio naprawdę pobiłaś Dagę ;-):-p:-p:-p:-p:-p:-pa u Mnie to tak leci że nawet nie wiem kiedy ;-)

Ikusia - będzie dobrze :-);-)

e_mama - teraz będzie coraz lepiej :-) po mału zacznie wszystko wracać do normy ;-):tak:

ewelka - witaj i czuj się jak u siebie :-) przykre jest to że akurat tutaj musimy się poznawać :-(

daga - :-) nio to Jasiu już spory chłopak :-)

muffy - głowa do góry :-)

ewa33 - daj znać jak po wizycie :tak:

aniulka - robiliśmy remont pokoju :-) żeby odświerzyć na przyjśćie dzidziusia :tak:

jeżyk - każda z nas się bała, boi i będzie się bała :-) tak to już jest z nami kobietami i przyszłymi mami ;-)ale bądź silna dla swojego przyszłego dzidziusia :-) będzie dobrze masz Nas :tak::tak:

Cyprysiowa - u Mnie było tak samo jak u dlaczegotak :-);-):tak: ale to normalne :-):-)

Maggie - :-) napewno było za wcześnie :tak: trzymam kciukaski :-)

post_ptaszynka - :-)

gosia - nio to teraz będzie już leciało :-)

gabi - trzymam kciuki :-)

ściskam Was kochane :-)

Hej,to tak na poprawę humoru:-D
Mam nadzieję,że mi nie wykropkują,nie mam zamiaru nikogo obrazić:-p

Wszyscy znamy te słodkie symbole komputerowe zwane "emotikonami",
> gdzie:
> :) oznacza - wesoły
> :( oznacza - smutny.
> Czasami pokazywane są w ten sposób:
> :-)
> :-(
> Ale czy ktoś zna "dupokony"?
> No to jedziemy:
> (_!_) normalna dupa
> (__!__) gruba dupa
> (!) chuda dupa
> (_*_) boląca dupa
> {_!_} drżąca dupa
> (_o_) dupa kochająca inaczej
> (_O_) dupa bardzo kochająca inaczej
> (_(*)_) boląca dupa bardzo kochająca inaczej
> (_@_) dupa po biegunce
> (_qp_) dupa robiąca qp
> (_#_) skopana dupa
> (_$_) sprzedajna dupa
> |_._| płaska dupa
> (_!_) dupa blada
> (_!!!_) pijany w trzy dupy
> (_x_) pocałuj mnie w dupę
> (_X_) z dala od mojej dupy
> (_zzz_) zmęczona dupa
> (_E=mc2_) inteligentna dupa
> (_?_) głupia dupa

reklama
Witam.

Żeby się symboliki niezmarnowały - od soboty jestem do (__!__) i niestety sie to powiększa... Nic mi się niechce, miejsca sobie niemogę znaleść. Nawet niemam na nic do jedzenia ochoty.

ewelka - na razie słyszałam tylko - "Jeszcze Pani w ciąży? Jakoś tak mi się dłuży." - tak jakby mnie sie niedłużyło;-).

Pozdrawiam wszystkie (_E=mc2_);-)

Do góry