reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczyny, czy wiecie coś może o cytokinach? jeżeli tak, to mogłybyście pomóc mi zinterpretować te wyniki? jakoś nie mogę sama nic w internecie wyczytać, a nie dają mi spokoju.
1635934792744.png

Czarna magia dla mnie, ale na pierwszy rzut oka wszystko w normie patrząc na zakresy
Dla mnie właśnie też czarna magia totalnie. Ale boję się, że niby coś w normie, ale może jakieś złe proporcje względem siebie.
Dziś się umówiłam do Jerzak na 15.12, więc jeszcze sobie poczekam na interpretację :(

Dla mnie właśnie też czarna magia totalnie. Ale boję się, że niby coś w normie, ale może jakieś złe proporcje względem siebie.
Dziś się umówiłam do Jerzak na 15.12, więc jeszcze sobie poczekam na interpretację :(
Nie martw się o takie sprawy, patrząc na Twój wynik, to immunologia na pewno nie będzie problemem :)

Hej, ja dzisiaj po kontroli u gina na NFZ.. Sama nie wiem co myśleć. Wg niego na USG wszystko się zgadza z OM a więc 6 tydzień.Potwierdził, że jest torbiel i powiedział, że w ciąży to częsta przypadłość. Z tym, że na usg pęcherzyk był (większy niż tydzień temu) zarodka nie widział. Powiedział, że coś tam się wykluwa, ja w sumie słabo widziałam na tym ekranie, miałam wrażenie że ma o wiele gorszy sprzęt niż moja gin.. Zdjęcia do domu mi nie dał, bo "to nie jest fotograf, jak chce Pani zdjęcie to proszę iść do fotografa".. O płynie w macicy nic nie wspomniał, leki mam brać praktycznie bez zmian.
Duphaston 2x1 chociaż do tej pory brałam 3x1
Kwas foliowy 2x1
Acard 75 x1
I mój euthyrox 112.

Miałam się uspokoić a w sumie nadal nie wiem co myśleć. Wizytę u swojej ginekolog mam 15.11 iam nadzieję, że będzie widać dzidka.. Tak bardzo bym chciała, żeby się udało.

reklama
Hej, ja dzisiaj po kontroli u gina na NFZ.. Sama nie wiem co myśleć. Wg niego na USG wszystko się zgadza z OM a więc 6 tydzień.Potwierdził, że jest torbiel i powiedział, że w ciąży to częsta przypadłość. Z tym, że na usg pęcherzyk był (większy niż tydzień temu) zarodka nie widział. Powiedział, że coś tam się wykluwa, ja w sumie słabo widziałam na tym ekranie, miałam wrażenie że ma o wiele gorszy sprzęt niż moja gin.. Zdjęcia do domu mi nie dał, bo "to nie jest fotograf, jak chce Pani zdjęcie to proszę iść do fotografa".. O płynie w macicy nic nie wspomniał, leki mam brać praktycznie bez zmian.
Duphaston 2x1 chociaż do tej pory brałam 3x1
Kwas foliowy 2x1
Acard 75 x1
I mój euthyrox 112.

Miałam się uspokoić a w sumie nadal nie wiem co myśleć. Wizytę u swojej ginekolog mam 15.11 iam nadzieję, że będzie widać dzidka.. Tak bardzo bym chciała, żeby się udało.
Przyjemny to nie byl ten lekarz, niech go..sprzęt pewnie starszy niż jak chodzimy prywatnie dlatego kiepsko widać. Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie! Wyobrazam sobie jak się stresujesz ale trzeba byc dobrej myśli. Bierz dalej leki i obserwuj się, chyba tyle na razie możesz zrobić🙂

Do góry