justyska89
Fanka BB :)
Co do badań ja jestem po drugim biochemie jedno mialam 3.5 roku temu drugie teraz. Sama stwierdziłam ze to pech lub jakiś cholerny zbieg okoliczności. W tym roku nic nam się nie układa więc szczeze chyba dziwne by było jakby z ciaza było bezproblemowo. Lekarz wsppmnial o badaniach ale ja puki co nie chce robić. Może źle robie stwierdziłam ze jeszcze raz spróbuję( po przemyśleniu chyba boję się tego co w nich może wyjść) do trzech razy sztuka jeśli tym razem nie wyjdzie ide na badania nieodwołalnie. Dodatkowo test wiecie najchętniej zrobiłabym go w 7 tygodniu cholernie boję się 6 tygodnia bo dwa razy wydarzyło się to w 6 tyg. Najchętniej przespałabym ten 6 tydz
Co do okresu po poronieniu to lekarz mówił mi że może do 2 tyg sie spóźnić. W sensie ze od poronienia powinien pojawić sie do 6 tygodni.
Wiecie jeden dzień jest taki że budzę się i myślę że już będzie wszystko super ze napewno się uda a drugi taki ze zaluje ze zaczęliśmy znowu się starać jakie to wszystko trudne masakra
Co do okresu po poronieniu to lekarz mówił mi że może do 2 tyg sie spóźnić. W sensie ze od poronienia powinien pojawić sie do 6 tygodni.
Wiecie jeden dzień jest taki że budzę się i myślę że już będzie wszystko super ze napewno się uda a drugi taki ze zaluje ze zaczęliśmy znowu się starać jakie to wszystko trudne masakra