Carry88
Moderator
Ja nie robiłam wcale. Ani w pierwszej ani w drugiej ciąży
A na jakiej dawce byłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie robiłam wcale. Ani w pierwszej ani w drugiej ciąży
Bralam 0.4 I bałam się że bedzoe za mało, ale moja gin nie chciała dać więcej. Udało się na takiej dawceA na jakiej dawce byłaś?
Mi też nikt nie kazał jeszcze nic sprawdzać. 15tc, dawka 0.4Dziewczyny, które miały ciążę na heparynie kiedy robilyscie badanie anty xa?
Dwie niezależne.Mam do Was jeszcze jedno pytanie. Czy jeżeli wyniki glukozy na czczo oraz po 1 i dwóch godzinach są okej, to jest szansa, że w badaniu insuliny też będzie dobrze? Czy to dwie niezależne sprawy? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Dziękuję. Mam nadzieję, że wyjdzie wszystko okej.Dwie niezależne.
Nigdy.Dziewczyny, które miały ciążę na heparynie kiedy robilyscie badanie anty xa?
Anty xa robi się 4 h po podaniu zastrzyku w labie, w którym krew nie leży by wynik był prawidłowy.Dziewczyny, które miały ciążę na heparynie kiedy robilyscie badanie anty xa?