reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A bierzesz nadal encorton? Sama witamina D i poziom kwasu foliowego, który miałaś, nie był OK, więc tylko złość mnie bierze na takich lekarzy. A sprawe z ANA wyjaśniałas?
Encortonu nie biorę, alergolog zalecił branie miesiąca. Chyba, ze będę miała 2 kreski na teście. Wit D bardzo wzrosła - biorę 4000x2tabl a kwas foliowy metylowany. Jutro jeszcze ide na homocysteine rano, a potem mam nadzieje odbiorę testydna na tromfolie zamówiłam. Zobaczymy 🤷‍♀️
Czuje się bardzo samotna, tylko wy tu widzicie ratunek dla Nas kobiet po poronieniu, ja mam wrażenie, ze lekarze spychają na boczny tor i moj4ty już ginekolog mówi, ze mam się nie doszukiwać przyczyn poronienia. Pytam się JAK? Był krwiak, 9tydzien ciąży ciaza obumarła i nie rosła prawidłowo... pecherzyk płaski niby był

A bierzesz nadal encorton? Sama witamina D i poziom kwasu foliowego, który miałaś, nie był OK, więc tylko złość mnie bierze na takich lekarzy. A sprawe z ANA wyjaśniałas?
Tak byłam u alergologa mojego, który mnie odczulal 10lat temu, mówi, ze maja tak silna alergie na trawy zboża i miód (btw mam zawsze w torbie zastrzyk w razie opuchnięcia tchawicy) możliwe, ze Ana są podwyższone z racji teraz pylenia. Dodatkowo AZS i alergia skórna mogły to podrażnić

Tak byłam u alergologa mojego, który mnie odczulal 10lat temu, mówi, ze maja tak silna alergie na trawy zboża i miód (btw mam zawsze w torbie zastrzyk w razie opuchnięcia tchawicy) możliwe, ze Ana są podwyższone z racji teraz pylenia. Dodatkowo AZS i alergia skórna mogły to podrażnić
Fajnie, że chociaż dobrze reagujesz na witaminy i letrox. A co do alergii, to warto trzymać rękę na pulsie. Przy czym pamiętam, że Tobie wyszły inne ANA niż te typowe alergiczne.

Dziewczyny nie wiem co robić 😥 na weekend szykuje się babyshower mojej koleżanki, ale nie bardzo mam ochotę tam iść, miałyśmy podobne terminy porodów i jakoś nie jest mi z tym łatwo, widząc że ona zaraz rodzi a ja próbuje zajść już w kolejna ciążę..
Boję się z myślami iść czy nie.

Dziewczyny nie wiem co robić 😥 na weekend szykuje się babyshower mojej koleżanki, ale nie bardzo mam ochotę tam iść, miałyśmy podobne terminy porodów i jakoś nie jest mi z tym łatwo, widząc że ona zaraz rodzi a ja próbuje zajść już w kolejna ciążę..
Boję się z myślami iść czy nie.
Nie rób nic wbrew sobie i nie obwiniaj się za podjęta taką a nie inną decyzję.
Moim zdaniem babyshower to nic ważnego i jak odpuścisz to nic się nie stanie a koleżanka zrozumie 😘

reklama
Do góry