heh dziewczynki

pisałam do was ostatnio ale mi posta wcięło

i potem siły już nie miałam.
Więc jak wiecie. Moja mała IGA (żartuję, mąż nie chce nawet negocjować tego imieni, zapiera się rękami i nogami), więn nasza mała...... hmm może Zosia (na to imię jesteśmy się wstanie razem zgodzić ale ja będę jeszcze szukać w wolnej chwili) czuje się ok jak wiecie. Po piątkowym usg byliśmy w 7 niebie. Tak fajnie wszystko było widać i nawet filmiki mamy.
Po poniedziałkowej wizycie u gina który na mnie nakrzyczał nie było już tak wesoło

. Generalnie krzyczał że za dużo przytyłam i kto to widział tyle tyć itp (w sekrecie przyznaję się że przytyłam już 10 kg od początku ciąży). Normalnie ostro było. Pomimo iż mnie z równowagi wyprowadził i doprowadził do płaczu to w gruncie rzeczy to się z nim zgadzam. Mam po prostu duże tendencje do tycia no i muszę uważać. Wprowadziłam więc małe modyfikacje do mojej diety i czuję się znacznie lepiej.
Dodatkowo, wczoraj byłam na aqua aerobiku dla brzuchatych laseczek i powiem wam że było bosko. Człowiek się nie męczy strasznie a dzisiaj mięsnie czuję. Młoda tylko raz zaprotestowała jak za duże tempo włączyłam (a może zaczęła Cwiczyć z mamą ?)
Dlaczegotak /mi się podoba Mateusz, Leon, Filip, Mikołaj, Karol, Stefan. Jakby był facet to byłby mateusz u mnie

właśnie. Ale się cieszę z Twojego małego faceta. Cudownie, no i małżonek pierwsza klasa
Maggie2412 Widzę że się nakręciłaś

. U mnie fasolka zawitała jak sobie odpuściłam i przestałam o tym myśleć

a test zrobiłam bo był termin okresu a ja jakieś takie mdłości miałam. Byłam w ogromnym szoku i mężowi 10 razy kazałam sprawdzić czy oczopląsu nie mam i dobrze widzę te kreski na teście

. Trzymaj się, pozdrawiam rynek od Ciebie za każdym razem
Ika_s To już ostatnie chwile w dwupaku. Trzymaj się kochana. domyślam się że wygodnie to Ci już nie jest.
Daga, Asia, ewelka800521;jezyk;Cyprysiowa i wszystkie nasze fajne forumowe babeczki pozdrawiam.
Staram się doczytać wszystko bo dużo pisałyscie, także dajcie mi trochę czasu

pa pa