reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Umawiaj się częściej na USG będziesz wtedy spokojniejsza. Mi gin powiedział że częściej niż co dwa dni nie można robić USG. Może co tydzień to bez przesady ale co 2 tyg?
I wierzę że wszystko będzie dobrze 😊
Ja teraz mam najdłuższa przerwę w usg, aż 2tyg😅. Tak mnie w tym szpitalu przyzwyczaili do częstego widywania Rambo, że potem po szpitalu poszłam zaraz do luxmedu, a tydzień później do mojego gina, 😅 Teraz czekam do czwartku do prenetalnych.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzieki, wszystko ok. Mała rosnie, rozszerzamy dietę. Drzemki się uregulowały trochę. Jeździmy już w spacerówce.
W sobotę zaliczy pierwsze wesele w swoim życiu [emoji87]
A jak u was?
U nas tak się unormowaly drzemki, że ma teraz 4 w ciągu dnia po 30 minut... A ile Julia śpi w dzień?
My też rozszerzamy dietę od kilku dni. Była próba w spacerówce ale jeszcze nie siedzi i mieścić się w gondoli więc jeszcze nie będę zamieniac.

U nas tak się unormowaly drzemki, że ma teraz 4 w ciągu dnia po 30 minut... A ile Julia śpi w dzień?
My też rozszerzamy dietę od kilku dni. Była próba w spacerówce ale jeszcze nie siedzi i mieścić się w gondoli więc jeszcze nie będę zamieniac.
Rano przeważnie 1,5 godziny i po poludniu podobnie ale i tak lubi marudzić wieczorem [emoji23]
Jula też nie siedzi , na półleżąco ja w spacerówce wożę. Przerzuciłam bo w gondoli głowę do góry zadzierała żeby na wszystko patrzeć [emoji28]

Rano przeważnie 1,5 godziny i po poludniu podobnie ale i tak lubi marudzić wieczorem [emoji23]
Jula też nie siedzi , na półleżąco ja w spacerówce wożę. Przerzuciłam bo w gondoli głowę do góry zadzierała żeby na wszystko patrzeć [emoji28]
U nas ewidentnie nie chce mieć rodzeństwa😂 a w nocy to pobudki co 1/2h.
Też zadziera tak głowę do góry ale jak ja miałam w spacerówce to tak dziwnie wyglądała jrszcze. Muszę się może przekonać :)

@marsi89 mam co dwa tygodnie ale to się ciągnie w nieskończoność 😂

@Zagadka19 termin z USG 28.12 :) urodziny mam 29.12 więc miała bym najwspanialszy prezent 💕

Powiem Wam dziewczyny ze odpuściłam z dietą bardzo. Nie mam totalnie ochoty na to co powinnam jeść, nie jadłam glutenu a teraz zdarza mi się i to dość często :( nie powinnam słodyczy a nie odmawiam. Po prostu jest tak mało rzeczy na które mam ochotę że jem to co akurat wcisne.

A ja się muszę pochwalić, że wczoraj wreszcie po 3ch tygodniach od łyżeczkowania przestałam plamic. Już myślałam że to będzie trwało wieki. Za to histopatologii wciąż nie mam do odbioru a jutro lekarz. Trudno, jakoś nie podejrzewam że coś tam wyjdzie, testy ciążowe wciąż lekko dodatnie (jasna druga kreska). Dzisiaj dla całej rodziny dzień relaksu - jedziemy się bawić do Energylandii - trzeba odpocząć i sie zregenerować trochę psychicznie.

A ja się muszę pochwalić, że wczoraj wreszcie po 3ch tygodniach od łyżeczkowania przestałam plamic. Już myślałam że to będzie trwało wieki. Za to histopatologii wciąż nie mam do odbioru a jutro lekarz. Trudno, jakoś nie podejrzewam że coś tam wyjdzie, testy ciążowe wciąż lekko dodatnie (jasna druga kreska). Dzisiaj dla całej rodziny dzień relaksu - jedziemy się bawić do Energylandii - trzeba odpocząć i sie zregenerować trochę psychicznie.
Super w takim razie wszystko idzie w dobrą stronę. Miłej zabawy i zazdroszczę! Sama bym pojechała :)

reklama
Super taki dzień, miłej zabawy!!!
Dziękuję na pewno dam znać. Właśnie wracam z pobrania krwi. A usg dziś o 15:00.
Trzymam kciuki

Do góry