reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

U nas ewidentnie nie chce mieć rodzeństwa[emoji23] a w nocy to pobudki co 1/2h.
Też zadziera tak głowę do góry ale jak ja miałam w spacerówce to tak dziwnie wyglądała jrszcze. Muszę się może przekonać :)
W nocy też tak o ta śpi ładnie a raz się budzi co chwilę.
Mi się taka mała wydawała w spacerówce [emoji2960]

reklama
Dziewczyny wyniki są :)

Załączniki

• 0B2A4948-1E57-49A3-9C9C-EE2C468737E1.jpeg
    0B2A4948-1E57-49A3-9C9C-EE2C468737E1.jpeg
    64,7 KB · Wyświetleń: 96
Ok a jakie badania ci zlecił? Muszę poszukać hematologa. Po czytaniu wpisów na forum sama chciałam szukać w genetyce, lekarz z Invicty na pytanie odpowiedział że muszę z tym do genetyka bo on się nie zna więc poczytałam, zrobiłam test na testdna.pl i bingo ! Wyszło. Problemów może być wiele ja też miałam zapalenie endometrium i przesunięte okno implantacyjne. Oby to już wszystko. Łudzę się nadzieją że skoro zaskoczyło to jest szansa, ale ta nadzieja co raz słabsza. Staramy się grubo ponad 6 lat. W tym roku poroniłam i to była pierwsza jak dotąd pozytywna beta więc ogólnie słabo...
Podobno to dość częste,.lecz nie często ich tyle na raz występuje.
Od hematologa zlecone miałam bialko c, białko s, ferrytyna, żelazo, TIBC i to tyle co pamiętam. Miałam na pewno jeszcze jedno ktorego nie zrobilam bo w diagnostyce powiedzieli mi za nie 500 zł. Ale nie pamiętam nazwy.
Zawsze jest szansa 😊 zwłaszcza że już raz Wam się udało. A mąz badał nasienie? Może to tu tkwi problem?

Dziewczyny wyniki są :)
No i to są piękne wyniki :) teraz mocne mocne kciuki za wizytę :)

@Gonzi No to teraz USG będzie roztrzygające. Lekarz już powinien znaleźć pęcherzyk ciążowy. I mocno zatem trzymam kciuki, by znalazł go tam, gdzie być powinien.

@mohaaa A jak u Ciebie sytuacja? Może już po?
Mohaaa w szpitalu dalej, coś tam zaczynają działać chyba z wywoływaniem, ale pisała że ma słaba baterie w telefonie i odezwie się później ;)

reklama
Do góry