2Jeśli jest chętny to niech zbada jak jest kiepski plemnik to może być też "kiepski" zarodek, który się nie utrzyma.
Po ilu jesteś stratach ? Bo nie pamiętam
reklama
Mi kazali czekać co najmniej do po pierwszej @ żeby hormony miały szansę wrócić do normy.Dzięki za potwierdzenie chciałabym zrobić chociaż podstawowe badania typu tarczyca, morfologia itp zanim zacznę ponowne starania. Myślicie że miesiąc po poronieniu samoistnym będzie Ok?
Gonzi
Fanka BB :)
Dziewczyny chyba nie jest zbyt dobrze co?
Wyniki w załączniku.
2.06 wyniki w załączniku badanie około 9:00.
4.06 wyniki w załączniku badanie około 9:00.
Beznadzieja. Biorę 3 razy po 2 tabletki luteiny dopochwowo a prog spadł...
Wyniki w załączniku.
Załączniki
roki_1991
Przyrost 75% wiec w normie. Progesteron też jest ładny. On jest wydzielany skokowo, więc to nie jest tak że rośnie liniowo jak beta moim zdaniem nie jest źle póki coDziewczyny chyba nie jest zbyt dobrze co?
Wyniki w załączniku.
Gonzi
Ale obniżył się a i tak jest bardzo niski jak na ciąże. Nie powinien wzrosnąć w te 2 dni podwójnej dawki? nie wiem co robić.Przyrost 75% wiec w normie. Progesteron też jest ładny. On jest wydzielany skokowo, więc to nie jest tak że rośnie liniowo jak beta moim zdaniem nie jest źle póki co
Badania mam do powtórzenia w poniedziałek i w pon mam USG.
Nie wiem czy jest sens dzwonienia dziś do lekarza bo musiałabym zapłacić 210 zł za telefon od niego a nie wiem czy coś zmieni. Może powinnam brać ten prog w innej formie?
monika1708
Ojej 210? Podnieśli ceny .. [emoji85]Ale obniżył się a i tak jest bardzo niski jak na ciąże. Nie powinien wzrosnąć w te 2 dni podwójnej dawki? nie wiem co robić.
Badania mam do powtórzenia w poniedziałek i w pon mam USG.
Nie wiem czy jest sens dzwonienia dziś do lekarza bo musiałabym zapłacić 210 zł za telefon od niego a nie wiem czy coś zmieni. Może powinnam brać ten prog w innej formie?
Na spokojnie czekaj , bo z wyników wszystko wychodzi ok
Gonzi
A jeśli prog spadnie do poniedziałku skoro teraz spadł? czemu w ogóle spada skoro biorę końskie dawki.Ojej 210? Podnieśli ceny .. [emoji85]
Na spokojnie czekaj , bo z wyników wszystko wychodzi ok
Może powinnam dostać zastrzyki czy coś?
monika1708
Spadł minimalnie , ale tak jak roki napisała on rośnie skokowo.A jeśli prog spadnie do poniedziałku skoro teraz spadł? czemu w ogóle spada skoro biorę końskie dawki.
Może powinnam dostać zastrzyki czy coś?
Gonzi
Ale to znaczy że też może spadać? boję się że do poniedziałku będzie wynosił znowu 4 i będzie źle.Spadł minimalnie , ale tak jak roki napisała on rośnie skokowo.
Biję się z myślami
reklama
Progesteron zbadany godzinę później już mógł być dwa razy taki. Nie jest źle.
Poza tym ja nie jestem tal bardzo przekonana czy luteina wychodzi w badaniach
Poza tym ja nie jestem tal bardzo przekonana czy luteina wychodzi w badaniach
Ale to znaczy że też może spadać? boję się że do poniedziałku będzie wynosił znowu 4 i będzie źle.
Biję się z myślami