reklama
roki_1991
Fanka BB :)
Luteina wychodzi w badaniu. Ale to dobrze, bo będzie widać czy i jak ta dawka dzialaNo wiem, wiem. A czy kojarzycie czy luteina przekłamuje wynik? W sensie teraz mam ją brać w sporych dawkach i zastanawiam się czy wynik w środę będzie miarodajny.
Właśnie nie. Luteina to naturalny progesteron I wychodzi w badaniu. To duphaston nie wychodzi w badaniu bo to sztuczny progesteronAle luteina to sztuczny prog który ponoć na testach nie wychodzi.
roki_1991
Masz rację - dupek nie wyjdzie, luteina takMi się coś kojarzy że duphaston nie wychodxi w badaniach ale luteina tak. Mogę się mylić. @roki_1991 będzie wiedziała
Nie, odwrotnie właśnie niż mówisz dupek jest sztuczny i nie wychodzi. Luteina naturalna i wychodziWłaśnie chyba jest odwrotnie. Duphaston wyjdzie a luteina nie. Mi gin przepisał duphaston i brałam od owu i potem na początku ciąży. 3x1 brałam. I przed braniem miałam progesteron fajny a po dupku tak mi skoczył że był powyżej normy i kazał zmniejszyć dawkę.
Gonzi
DziękujęLuteina wychodzi w badaniu. Ale to dobrze, bo będzie widać czy i jak ta dawka dziala
Właśnie nie. Luteina to naturalny progesteron I wychodzi w badaniu. To duphaston nie wychodzi w badaniu bo to sztuczny progesteron
Przeklamuje, tzn widać ja w badaniach.No wiem, wiem. A czy kojarzycie czy luteina przekłamuje wynik? W sensie teraz mam ją brać w sporych dawkach i zastanawiam się czy wynik w środę będzie miarodajny.
roki_1991
Ale dzięki temu będzie wiadomo czy dawka jest dobra czy nie trzeba zwiększyć, więc o jet akurat duża zaletą luteinyPrzeklamuje, tzn widać ja w badaniach.
Tak dokladnieAle dzięki temu będzie wiadomo czy dawka jest dobra czy nie trzeba zwiększyć, więc o jet akurat duża zaletą luteiny
Gonzi
To w środę poproszę Cie o rzucenie okien na wyniki badań. Oczywiście do lekarza też mam wysłać ale pewnie da znać po „jakimś” czasie. A stres będzie u mnie duży na pewno.Ale dzięki temu będzie wiadomo czy dawka jest dobra czy nie trzeba zwiększyć, więc o jet akurat duża zaletą luteiny
reklama
A mi przyszły wyniki na zespół antufosfolipidowy i wszystko negatywne więc to mogę skreślić. Muszę jeszcze tą trombofilię zrobić ale to już poczekam co lekarz powie. Chyba wolałabym żeby coś gdzieś wyszło niż usłyszeć że 2x pod rząd miałam "pecha".