reklama
Gonzi
Fanka BB :)
Dzięki. Staram się myśleć pozytywnie. Najgorzej będzie 7.06 o 15:00 bo mam mieć USG wtedyTrzymamy kciuki staraj się myśleć pozytywnie - wiem że łatwo się mówi ale dasz radę
KatJak
Staraj się myśleć etapami - najpierw zobaczysz kolejny wynik bety i proga a potem będziesz myśleć o USG.Dzięki. Staram się myśleć pozytywnie. Najgorzej będzie 7.06 o 15:00 bo mam mieć USG wtedy
Daje Ci dobre rady a sama nakrecam się dosłownie wszystkim
Gonzi
No mam, mam@Gonzi kurcze dopiero dotarłam do domu i czytam co u ciebie, Biedna stresa masz, cuda się zdarzają. Trzymam kciuki za spokój do tego 7.06
A czy krwawienie jest nadal?
Nie. Krwawienie miałam tylko w piątek. W nocy się zaczęło a wieczorem po wizycie u gina pociekły ostatnie krople i już nie było.
Gonzi
No wiem, wiem. A czy kojarzycie czy luteina przekłamuje wynik? W sensie teraz mam ją brać w sporych dawkach i zastanawiam się czy wynik w środę będzie miarodajny.Staraj się myśleć etapami - najpierw zobaczysz kolejny wynik bety i proga a potem będziesz myśleć o USG.
Daje Ci dobre rady a sama nakrecam się dosłownie wszystkim
Ale luteina to sztuczny prog który ponoć na testach nie wychodzi.No wiem, wiem. A czy kojarzycie czy luteina przekłamuje wynik? W sensie teraz mam ją brać w sporych dawkach i zastanawiam się czy wynik w środę będzie miarodajny.
KatJak
Mi się coś kojarzy że duphaston nie wychodxi w badaniach ale luteina tak. Mogę się mylić. @roki_1991 będzie wiedziałaNo wiem, wiem. A czy kojarzycie czy luteina przekłamuje wynik? W sensie teraz mam ją brać w sporych dawkach i zastanawiam się czy wynik w środę będzie miarodajny.
marsi89
Bierz to i to. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i wierzę że tak będzie a ten progesteron nie wyjdzie w wynikach ponoćNie ma sprawy nic się nie stało. Ja jak zwykle panikę sieję na szczęście jest tu dużo Kochanych dziewczyn więc pomogły mi przetrwać ten czas oczekiwania na telefon.
Już po telefonie.
Pan doktor mi tylko powiedział że beta super ale prog dramat. Że nie chce demonizować ale zdarzyć się może wszystko i że musimy obserwować bo boi się ciąży pozamacicznej. Mówi że to nasze największe zmartwienie teraz.
Dał dopochwowo luteinę 100 3 razy dziennie. Za dwa dni mam zbadać proga i bhcg. No i w pon mam jechać do niego na USG. Mówi żeby cudów się nie spodziewać ale że nie ma co trzeba myśleć pozytywnie.
Najgorsze że zapomniałam go zapytać o te leki od Paśnika. Ale skoro dał mi luteinę to chyba te od Paśnika też powinnam brać ( Paśnik kazał od pozytywnego testu).
Jak myślicie?
reklama
marsi89
Właśnie chyba jest odwrotnie. Duphaston wyjdzie a luteina nie. Mi gin przepisał duphaston i brałam od owu i potem na początku ciąży. 3x1 brałam. I przed braniem miałam progesteron fajny a po dupku tak mi skoczył że był powyżej normy i kazał zmniejszyć dawkę.Mi się coś kojarzy że duphaston nie wychodxi w badaniach ale luteina tak. Mogę się mylić. @roki_1991 będzie wiedziała