ka.an92
Fanka BB :)
Ok, dam znać po wizycie co i jakJak będziesz zadowolona z lekarza to będę wdzięczna za nazwisko [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, dam znać po wizycie co i jakJak będziesz zadowolona z lekarza to będę wdzięczna za nazwisko [emoji3590]
Chyba jeszcze nie, ale już blisko. Ile razy dziennie robisz?Dziewczyny mam szybkie pytanie. Czy to jest ten słynny pik?
raz dziennie spodziewałam się ze będzie za 4 dni bo tak mi pokazuje apka. Dziś 11dcChyba jeszcze nie, ale już blisko. Ile razy dziennie robisz?
Jeżeli poprzednio beta spadła do 0 to ten test jest jak nic pozytywnyNie wiem co myśleć... 2 dni do @ ... w poprzednim cyklu ciąża biochemiczna... Ehhh może tym razem się uda...Zobacz załącznik 1266973
Ja w pierwszej ciąży od 2 trymestru dostałam zakaz współżycia, nie wiem czemu bo nic się nie działo i wszystko dobrze się skończyło. W drugiej ciąży mi nie zakazano ale dla bezpieczeństwa nie wspolzylam. Ale ja też mam nadzerke i niekiedy po ostrzejszym stosunku lekko plamie więc wolałam oszczędzić sobie tego widoku jak coś. Mój mąż na szczęście jest wyrozumiały i wytrzymałHej dziewczyny jestem już w 2 trymestrze. Pierwsza ciąże poroniłam aktualnie jest wszystko super będzie chłopak :-))) tylko powiedzcie mi co wasi lekarze mówią na temat współżycia jak już jesteście w tej drugiej ciąży?? Mieliśmy zakaz do 12 tyg wogole a teraz mówił ze możemy spróbować ale ze jakby były jakieś plamienia albo coś to nic nie robić.. taaa... super nie wiem co robić czy spróbować czy lepiej darować sobie do końca ciąży? ja jestem to stanie zrobić dla dzidzi ale mąż po ścianach chodzi
Jeszcze nie ale już blisko. Ja wykonywałam co wieczór po przyjściu z pracy ale mozesz wykonywać 2 razy dziennie wtedy lepiej wylapiesz pik.Dziewczyny mam szybkie pytanie. Czy to jest ten słynny pik?
Pozytywnie myśleć gratulacjeNie wiem co myśleć... 2 dni do @ ... w poprzednim cyklu ciąża biochemiczna... Ehhh może tym razem się uda...Zobacz załącznik 1266973
Kochana, dwie kreski jak nic :* trzymam mocno za ciebie kciuki!! Bierz już lekiNie wiem co myśleć... 2 dni do @ ... w poprzednim cyklu ciąża biochemiczna... Ehhh może tym razem się uda...Zobacz załącznik 1266973
Jeżeli poprzednio beta spadła do 0 to ten test jest jak nic pozytywny
Kochana, dwie kreski jak nic :* trzymam mocno za ciebie kciuki!! Bierz już leki