reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Magda_krk Daj znać co Ciebie!!! Mam nadzieję, że brak wieści, to dobre wieści.

@izzy_j Trzymam kciuki by poszło po Twojej myśli i transfer się odbył!

Kto teraz pierwszy w kolejce do rozpakowania a kto do testowania?
Ja mam obecnie 25dc i fajnie by było testować ale zobaczymy jak to poszło w tym miesiącu :) bo ani brzuch ani piersi mnie nie bolą a zawsze podczas okresu przed i po pierwszym poronieniu i przy poprzednich ciążach bolalo to i to czyli niby jakoś dziwnie ale nie chce się nakręcać 🧐 ostatnio coraz częściej mam myśli, kiedy w końcu nadejdą jakieś pozytywy, chyba ta pogoda tak na mnie działa 😪

Ja mam termin na początku czerwca, nie wiem czy ktoś w maju jest [emoji848][emoji16]

@aga.i.nieszka Ja też miałam termin na czerwiec - dokładnie z USG wychodziło mi na moje urodziny... Ale syn mi psikusa zrobił i urodził się dzień przed urodzinami męża w maju. O miesiąc za wcześnie ;-)

@aniul92 Ja za każdym razem czułam się jakbym miała dostać @. Mąż miał za to lepsze wyczucie i ile razy stwierdził "Weź ty lepiej test zrób" - to zawsze wychodził pozytywny ;p Mimo że ja się upierałam, że nic z tego. Także trzymam kciuki za ten cykl.

Weź nie strasz [emoji16][emoji16][emoji16]
@aga.i.nieszka Ja też miałam termin na czerwiec - dokładnie z USG wychodziło mi na moje urodziny... Ale syn mi psikusa zrobił i urodził się dzień przed urodzinami męża w maju. O miesiąc za wcześnie ;-)

@aniul92 Ja za każdym razem czułam się jakbym miała dostać @. Mąż miał za to lepsze wyczucie i ile razy stwierdził "Weź ty lepiej test zrób" - to zawsze wychodził pozytywny ;p Mimo że ja się upierałam, że nic z tego. Także trzymam kciuki za ten cykl.

Do testowania nie wiem, ale jest nas kilka do rozpakowania na czerwiec ;)
@aga.i.nieszka @kasiula222 @Nadzieja_31 @Vingag ja ;) także myślę że już niedługo pojawią się nowe bobaski ;)
Dzięki, ale podjęliśmy decyzję że poczekam do następnej owu...na spokojnie z pewnymi wynikami, trudno wolę odżałować teraz 400 niż nieudany transfer bo tu nawet jeden dzień ma duże znaczenie.
Myślę że podjęłaś bardzo dobra, choć ciężka, decyzja :)

Ale szybko czas płynie [emoji44] Trzymam mocno kciuki za Was czerwcówki. Miałam być jedną z Was ale się nie udało. Jestem za to na najlepszej drodze by szczęśliwi być październikową mamą [emoji173]

Lekarz potwierdził ostatnio że będzie synek [emoji4]
Do testowania nie wiem, ale jest nas kilka do rozpakowania na czerwiec ;)
@aga.i.nieszka @kasiula222 @Nadzieja_31 @Vingag ja ;) także myślę że już niedługo pojawią się nowe bobaski ;)

Myślę że podjęłaś bardzo dobra, choć ciężka, decyzja :)
20210426_123928.jpeg

reklama
Super! Gratulacje!
Ja miałam być mamą grudniową 2020 ale los zadecydował że będę rodzić w czerwcu. U Ciebie też na pewno wszystko będzie już dobrze [emoji4]
Ale szybko czas płynie [emoji44] Trzymam mocno kciuki za Was czerwcówki. Miałam być jedną z Was ale się nie udało. Jestem za to na najlepszej drodze by szczęśliwi być październikową mamą [emoji173]

Lekarz potwierdził ostatnio że będzie synek [emoji4]Zobacz załącznik 1266563

Do góry