Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie dlatego, że w nocy jest większe ryzyko incydentu zakrzepowo-zatorowego.
Ja miałam dwa razy blada kreskę, raz byłam w ciąży a raz nie, ale mi się nie zalałDziewczyny zrobilam test ciążowy, od razu pojawila sie blada druga kreska, po chwili test wygladal na zalany.... Czy wierzyc takiemu testowi? Miala ktoras z was tak i sie okazalo ze to ciaza? Zrobie jutro test, wiadomo. Jednakże dzis juz chcialabym wiedzieć czy ktoras z Was tak miała. Jestem po dwoch poronieniach.
Na tym drugim widać słaba druga kreskę, a na reszcie nic nie widzę ale to też pewnie światło może odbijać dlatego. Powtórz jutro. Który to dzień cyklu?Dziewczyny zrobilam test ciążowy, od razu pojawila sie blada druga kreska, po chwili test wygladal na zalany.... Czy wierzyc takiemu testowi? Miala ktoras z was tak i sie okazalo ze to ciaza? Zrobie jutro test, wiadomo. Jednakże dzis juz chcialabym wiedzieć czy ktoras z Was tak miała. Jestem po dwoch poronieniach.
25 dc alw mam nieregularne i pcos.. Okres mam miedzy 28 a 38 dni, owulacja tym razem była w 16 dc na 99%Na tym drugim widać słaba druga kreskę, a na reszcie nic nie widzę ale to też pewnie światło może odbijać dlatego. Powtórz jutro. Który to dzień cyklu?
Tyle ze na nie pytam czy widac.... Pytam czy ktoras z was miala zalany test pozytywny i nie byl to odczyn chemiczny tylko ciaza.... ZrozumMoim zdaniem nie widać. Przecież Ci poradziłam byś zrobiła test w 30dc. A ty się na siłę czegoś upatrujesz?
I co Ci to da, że ktoś napisze, że nie widzi, a druga osoba że coś tam może i prześwituje??
Niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość - a tej zarówno ciąża, jak i późniejsze macierzyństwo uczy od samego początku.