reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A ja chyba coś widzę [emoji28]
Jak myślicie dziewczyny? Cień cienia jest czy bielsze nie bedzie? [emoji23]

Jeżeli chodzi o diety to ja jestem na niskim indeksie i poratowalam się cateringiem. Kupuje sobie 2500 kcal i dziele na dwa dni ;D oczywiście jeszcze podjadam jednym dodatkowym posiłkiem.

reklama
Niestety nie widzę cienia.

A co do diety pudełkowej to jakie efekty?
kupowałam z dietific i z supermenu dla porównania. Jedzenie bardzo smaczne, a jak coś mi nie smakuje to zawsze można doprawić po swojemu. :)
Z efektów to na razie widze ze lekko mi zeszła opuchlizna z buzi, a co do wagi- ja się nie ważę, bo wpędza mnie to w depresje zawsze :D

Wracając jeszcze do diet to ja po odstawieniu glutenu schudłam ponad 5 kg. Nie wiem czy to był efekt szoku dla organizmu bo u mnie gluten był na porządku dziennym.
kiedyś jak opowiadałam dietetyczce jak wyglada moj jadłospis dzienny to skomentowała „czyli dieta węglowodanowo-węglowodanową” 😂

Ja kocham gluten ❤️ Bułeczki wszelkie są pycha, ale na diecie bez glutenu i laktozy przez 3 tyg nagle miałam płaski brzuch a z glutenem cały czas wzdety.. teraz tez chciałabym ograniczyć, ale pieke ostatnio bułeczki sama 😛 z mąka pełnoziarnista ale wciąż jest to gluten...

kiedyś jak opowiadałam dietetyczce jak wyglada moj jadłospis dzienny to skomentowała „czyli dieta węglowodanowo-węglowodanową” 😂
Haha to tak jak i u mnie :)
Moja bratowa też odstawiła gluten na czas przygotowań do ciąży i w ciąży, gdy urodziła pierwsze co zrobiła to zjadła bułkę i od razu ją całą wysypało.

Ja kocham gluten ❤️ Bułeczki wszelkie są pycha, ale na diecie bez glutenu i laktozy przez 3 tyg nagle miałam płaski brzuch a z glutenem cały czas wzdety.. teraz tez chciałabym ograniczyć, ale pieke ostatnio bułeczki sama 😛 z mąka pełnoziarnista ale wciąż jest to gluten...
Oj ja też kocham.... Już zapomniałam smak bułeczki. Ale wszystko dla dobra mojego przyszłego maleństwa ☺️❤️

reklama
Do góry