katrina13
Fanka BB :)
A ile jesteś po poronieniu?@katrina13 No tak - pęcherzyki w jajniku są. Ale skąd pozytywny (i to bardzo wyraźna druga kreseczka) test ciążowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile jesteś po poronieniu?@katrina13 No tak - pęcherzyki w jajniku są. Ale skąd pozytywny (i to bardzo wyraźna druga kreseczka) test ciążowy?
Byłam pewna że te tabletki są bardzo dobre [emoji848] a polecasz jakieś ? A jeśli chodzi o inofem to powiesz coś więcej? Za mało go czy jak?Na Waszym miejscu od razu dołożyłbym tabletki z D3 i K2 a po skończeniu kupionych opakowań Olimpu zamieniłabym na inne suplementy. Chelaty w Olimpie są bardzo fajne, ale D3 porażka a to ma znaczenie do starań i dla Ciebie kwas foliowy niestety też nie powala, nawet (albo: tym bardziej) jak się uwzględni inofem.
OkeyNa ten moment 11 lat po ostatnim ;-) Moja wypowiedź dotyczyła sytuacji magda_krk ;-)
Jeszcze może nic straconego powtórz za trzy dniZrobiłam dziś test i niestety negatywny, wiec nie tym razem
Wspaniałą wiadomość! Teraz tylko żeby wszystko poszło dobrze, w sumie jakby nam się udało to dzieci miałybyśmy w podobnym czasie ile jesteś przed @?Dziewczyny, my powtorzyliśmy z rannego moczu no i teraz to już chyba nie mam wątpliwości Zobacz załącznik 1258539
GratulacjeDziewczyny, my powtorzyliśmy z rannego moczu no i teraz to już chyba nie mam wątpliwości Zobacz załącznik 1258539
Ale okresu jeszcze nie ma? To jest nadzieja. Mi też późno testy wychodzily. A jeśli się nie udało to uda się następnym razem11, na bank się nie udało. Ostatnio miałam już pozytywny w tym czasie, a nawet wcześniej, poza tym objawów nie ma czyli w tym roku już rodzic nie będę
W tej chwili standardem jest D3 w ilości 2000 j.m. tj. 50 mikrogramow. Ty bierzesz w Olimpie tylko 5 mikrogramów (sprawdź z opakowaniem, ja patrzę na opis w aptece internetowej). Taka dawka to nawet nie jest dla noworodka! Do tego czasami te witaminy z kompleksow gorzej się wchłaniają, np. D3 wchłania się z tłuszczami i w organizmie powinna być jednoczesnie witamina K2, której w tych Olimpach w ogóle nie ma. Była tu niedawno dziewczyna, która od jesieni bierze 2000 j.m. D3 a mimo to miała za niski poziom. Jeśli Wy w ogóle nie bierzecie, to możecie mieć niedobór. I tu już kwestia Waszej decyzji, czy się w ciemno przestawicie na inne suplementy, czy zrobicie badania D3 z krwi i lekarz Wam dobierze dawkę. W ogóle jestem zdziwiona, bo wydawało mi się, ze przy problemach z cukrami lekarze zawsze dają witaminę D3 i to nawet większą dawkę.Byłam pewna że te tabletki są bardzo dobre [emoji848] a polecasz jakieś ? A jeśli chodzi o inofem to powiesz coś więcej? Za mało go czy jak?
Ostatnio udało się po pół roku, wiec nie chce robić sobie nadziei boli jak na @Gratulacje
Ale okresu jeszcze nie ma? To jest nadzieja. Mi też późno testy wychodzily. A jeśli się nie udało to uda się następnym razem