KatJak
Fanka BB :)
Nie wiem czy to ma znaczenie ale ta immunolog kazała mi wykonać to badanie w 3-5DC.Ja zrobię jutro bo idę na homocysteine i kwas foliowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy to ma znaczenie ale ta immunolog kazała mi wykonać to badanie w 3-5DC.Ja zrobię jutro bo idę na homocysteine i kwas foliowy.
Akurat mam 3 dc (2 po zabiegu) . Wywołany mam @ dupkiem.Nie wiem czy to ma znaczenie ale ta immunolog kazała mi wykonać to badanie w 3-5DC.
Ale cały czas to można stosować czy co jakiś czas se taką kurację tym zrobić? Szukam właśnie czegoś dobrego i do mycia miejsc intymnych i jakiegos dobrego probiotykuLactovaginal dopochwowo.
Mi też kazali wykonać te badania i zapomniałam jak teraz byłamAkurat mam 3 dc (2 po zabiegu) . Wywołany mam @ dupkiem.
Chciałam badać też FSH, LH, estradiol itp ale z tym się wstrzymam do nastepnej miesiączki, która mam nadzieję przyjdzie z własnej woli.
Napiszesz szerzej, co budzi Twoje obawy w związku z probiotykami dopochwowymi?@marsi89 Tu niejednokrotnie polecane mydełko z nanosrebrem: Link do: Mydło Vinsvin Mydełko naturalne z nanosrebrem w płynie 500Ml - Opinie i ceny na Ceneo.pl
A z probiotykami to bym uważała, za to śmiało możesz wzmacniać florę np. jogurtami naturalnymi (doustnie, nie dopochwowo)
Jeśli za długo będziesz przyjmować probiotyki to możesz zaburzyć sobie naturalna florę i będzie potem tak, że jak tylko odstawisz probiotyk to będzie infekcja za infekcjaNapiszesz szerzej, co budzi Twoje obawy w związku z probiotykami dopochwowymi?
Dwa tygodnie. A immunofenotyp robiłaś?Mi też kazali wykonać te badania i zapomniałam jak teraz byłam [emoji1751]
Cytokiny robię za tydzień ... Też bardzo się boje. Długo czekałas na wynik ?
Ale cały czas to można stosować czy co jakiś czas se taką kurację tym zrobić? Szukam właśnie czegoś dobrego i do mycia miejsc intymnych i jakiegos dobrego probiotyku
Nie, szczerze mówiąc nie wiem co to, nikt mi nie zlecil. A co to za badanie ? Czy to chodzi o komórki NK? Nie robiłam ich jeszcze , miałam zamiar ale finansowo już nie wyrabiamDwa tygodnie. A immunofenotyp robiłaś?