reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny! Wczoraj miałam termin @ i wczoraj też kończyła mi się kwarantanna dlatego dzisiaj poszłam kupić testy, żeby zrobić je rano. Brzuszek mnie boli jak na @ ale z ciekawości zrobiłam jeden test dzisiaj. Jutro dla pewności powtórzę i zrobię betę :) a ten cykl spisałam na straty przez covida i żyłam moją marcową wizytą u gin :) <3
Super, gratuluję

reklama
Mi tez nie znalazło w wyszukiwarce. Patrzylam na listę badan po prostu

Musisz zapytać czy badają tam poszczególne antygeny, te co kotki napisala, plus jeszcze te dwa co aspekt dodała ;)
Jak chcesz to mogę poszukać swojego badania i wkleić Ci tutaj jak to wyglądało u mnie
Tak poproszę. Bo już był problem jak dzwoniłam o te Ana 2 i każdy mnie odsyłał z kwitkiem. Chciałam unikną podwójnego pobierania krwi bo moje żyły już słabo po tym roku stoją a te hematologiczne musze zrobić w tym samym lab co wcześniej czyli alabie i miałam nadzieję że te ana 3 też tam zrobię 😭

Dziewczyny! Wczoraj miałam termin @ i wczoraj też kończyła mi się kwarantanna dlatego dzisiaj poszłam kupić testy, żeby zrobić je rano. Brzuszek mnie boli jak na @ ale z ciekawości zrobiłam jeden test dzisiaj. Jutro dla pewności powtórzę i zrobię betę :) a ten cykl spisałam na straty przez covida i żyłam moją marcową wizytą u gin :) <3
Gratulacje!!!

Tak poproszę. Bo już był problem jak dzwoniłam o te Ana 2 i każdy mnie odsyłał z kwitkiem. Chciałam unikną podwójnego pobierania krwi bo moje żyły już słabo po tym roku stoją a te hematologiczne musze zrobić w tym samym lab co wcześniej czyli alabie i miałam nadzieję że te ana 3 też tam zrobię 😭
Proszę :) Screenshot_20210218-170117_Gallery.jpg

Nie wiem czy te anty tpo i Tg mają wpływ na poronienie raczej nie, ale masz wysokie Tg. Sprawdziłam swoje sprzed 5 lat (bo mój endo co tyle mi sprawdza i są 6 anty tpo i 19 Tg) jeśli dobrze pamiętam to chodzi właśnie o zapalenie tarczycy w kierunku hashi.

Co robisz żeby obniżyć kwas foliowy? To może wpływać na poronienie?

W alab laboratorium homocysteina 103 zł
Kwas foliowy 45
Wit b12 57
Genetyk stwierdziła, że poziomy są ok, ale mogę pobrać B-right Jarrow i zbadać poziomy jak będziemy znowu się starać. Ogółem mówiła, że można brać nawet np Prenatal uno albo Pregna Start jeśli homocysteina jest do 10.

reklama
Do góry