roki_1991
Fanka BB :)
@Destino właśnie wiem że ważne jest tempo przyrostu i żałuję że nie mogę tego porównać. Nie dzwonili, po prostu mam wynik na stronie. Wiem jaka jest norma w ciąży, właśnie się zastanawiałam czy jeśli przerosło nawet od 0 do tych 617 w 1.5 miesiąca to czy nie za dużo na tym etapie. Sprawdzę za 2 tygodnie. Z anty xa mam taki problem że nie wiem jak to dziadostwo interpretować sama nigdy nie robiłam, A jak dziewczyny wrzucają wynik to dla mnie czarna magia. Chociaż w sumie już prawie połowa ciąży... fakt, dużo leżę, mało się ruszam, ostatnio też mniej wody pije bo mi po niej jescze bardziej niedobrze... także jedynie woda z sokiem czy herbata wchodzi w grę, A tego już nie jest duzo. Tak czy inaczej dziękuję za odpowiedź
Ale sam fakt że miałaś zabieg nie sprawia że musisz czekać długo. Po 1 @ lekarz powinien dac zielone światło na starania. Tylko idź na kontrolęBylam u lekarza dziś się zapytać czy powinno coś zostać bo łyżeczkowaniu jak to mi powiedział lekarz robiący zabieg, okazuje się że nie...
Zabieg miałam zupełnie zrobiony na darmo z 20 mm wyczyścić 4mm...
Wyprosiłam lekarza i dostałam tabletki poronne do domu.
Jestem załamana, bardzo nie chciałam zabiegu żeby móc się szybciej starać o kolejną ciążę, jednak został zrobiony i nic i tak nie dał bo zostało wszystko prawie w środku i dalej muszę się męczyć