reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie właśnie nie robił. Próbuję go przekonać ale skupiliśmy się na mnie bo nie mam owu. I po zastrzykach nie pękają pęcherzyki.
A możesz kogoś szczerze polecić? I jaki koszt wizyty tam?
Ja chodziłam do dr Kunickiego. Ceny chyba się tam zmieniły teraz. Ja płaciłam za pierwszą wizytę 250 a kolejne już 190.
Badanie nasienia też warto zrobić[emoji846]

No to tak jak ja. Tez mam luxmed z pracy i poszłam na początku żeby dostać wszystkie skierowania. A ile usg z luxmed miałaś? Bo mi tylko na tej pierwszej wizycie zrobił (chociaż nie chciał, bo nie miałam skierowania 🙄) i jakoś w 17 tc. Miałam tez skierowanie na 11-13tc, ale nie skorzystałam. No i na tym skierowania się kończą xD ale byłam zadowolona z obu usg tam.
Tez myśle, ze jest najlepszy, chociaż mnie on trochę wkurza :D mimo wszystko polecam go dalej jak ktoś pyta i tez mam z tylu głowy, ze pomógł tez Tobie i @babydust - choć ona chyba już tu nie bywa :)
No właśnie na początku do jakoś 30tygodnia ciąży w luxmed miałam 3badania usg- byłam u takiej starszej lekarki która w ogóle nie robiła, pierwsza wizyta u takiej młodej to mi zrobiła usg ale na kolejną już nie mogłam się do niej zapisać bo zniknęła z luxa ;p, miałam połówkowe i usg 3trym . No i później jakoś w 34 tyg poszłam sobie do innej znów i ona mi robiła co wizytę i to jeszcze kazała często przychodzić na wizyty bo jej coś serduszko za szybko biło -nawet dała mi skierowanie do szpitala w 37tyg ale na obserwacji byłam 3dni i mnie wypuścili bo wsio dobrze. Ale ona tak dmuchala na zimne że co chwila wizyty i za każdym razem usg -nazywa się Marieta Kazimierczyk /ak (nie pamiętam dokładnie) -jakbyś była zainteresowana to polecam do niej się udać tyle że to Gdańsk ;)

Ja chodziłam do dr Kunickiego. Ceny chyba się tam zmieniły teraz. Ja płaciłam za pierwszą wizytę 250 a kolejne już 190.
Badanie nasienia też warto zrobić
emoji846.png
Super dzięki za info. A z tym badaniem nasienia to walczę i mam nadzieję że w końcu się uda. A ktoś wie jak to teraz jest bo pewnie na taką wizytę teraz i tak mogę tylko sama iść a nie w parze raczej?

No właśnie na początku do jakoś 30tygodnia ciąży w luxmed miałam 3badania usg- byłam u takiej starszej lekarki która w ogóle nie robiła, pierwsza wizyta u takiej młodej to mi zrobiła usg ale na kolejną już nie mogłam się do niej zapisać bo zniknęła z luxa ;p, miałam połówkowe i usg 3trym . No i później jakoś w 34 tyg poszłam sobie do innej znów i ona mi robiła co wizytę i to jeszcze kazała często przychodzić na wizyty bo jej coś serduszko za szybko biło -nawet dała mi skierowanie do szpitala w 37tyg ale na obserwacji byłam 3dni i mnie wypuścili bo wsio dobrze. Ale ona tak dmuchala na zimne że co chwila wizyty i za każdym razem usg -nazywa się Marieta Kazimierczyk /ak (nie pamiętam dokładnie) -jakbyś była zainteresowana to polecam do niej się udać tyle że to Gdańsk ;)
Dzięki, już sobie zapisuje. Jak będzie trzeba to do Gdańska pojadę, i tak nie mam co robić 😁 a na to usg 3 trymestru miałaś skierowanie? Bo ja myślałam, ze na usg 2 trymestru się kończy w luxmed, tak przynajmniej skierowania dostałam.

Ooo dzięki! Chciałam do niej iść ale trafiłam do innej z tym nieszczęsnym półpaścem. To teraz będę wiedzieć że ona też fajna [emoji16]

Dzięki, już sobie zapisuje. Jak będzie trzeba to do Gdańska pojadę, i tak nie mam co robić 😁 a na to usg 3 trymestru miałaś skierowanie? Bo ja myślałam, ze na usg 2 trymestru się kończy w luxmed, tak przynajmniej skierowania dostałam.
Wiesz co skierowanie nie ale ja miałam już w ramach pakietu zlecenie wystawione jakoś jak wchodzilam w portal pacjenta
Ooo dzięki! Chciałam do niej iść ale trafiłam do innej z tym nieszczęsnym półpaścem. To teraz będę wiedzieć że ona też fajna [emoji16]
Moim zdaniem młoda ale fajna lekarka, tylko że zawsze opóźnienie u niej z godzinę ale to dlatego że nie przeznacza na pacjentke 15minut a tyle i faktycznie trzeba :)

reklama
Do góry