reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiem ale co będę się kłócić z lekarzem 🙈 masakra.
Badałam i homocysteine i B12. Aktualnie staram się zbic homocysteine bo mam 11.

Mam wrażenie że lekarze nie mają pojęcia o czym mówią. Miałam wrażenie że wiem więcej od niej 🙄
Też czasami się łapie, że wiem więcej od lekarza 😂😂😂 albo tyle samo na dany temat..
Ja wciąż czekam na pierwsza @ po stracie.
Kiedy do Was przyszła pierwsza 🙈 po poronieniu?
Ja czuję od 3 dni jajniki bardzo także jeśli dodam 16 dnidrugiej fazy to @ powinnam dostać równo msc od zabiegu

Mimo, że poroniłam samoistnie w 7tc, to czekałam klasyczne 6 tygodni. Jak normalny połóg 🤷
Chciałam tylko zaznaczyć, że nie byłam jedyna i nie jest to nic nieprawidłowego jeśli przez taki czas po poronieniu nie pojawia się @.
Wiem, wiem. Ja tez poroniłam samoistnie i w szpitalu powiedziano mi ze do 8 tyg powinna przyjść @. Ale mam nadzieje ze będzie szybciej.

reklama
Do góry