Madlein
Fanka BB :)
Po 46 dniachJa wciąż czekam na pierwsza @ po stracie.
Kiedy do Was przyszła pierwsza po poronieniu?
Edit: Sorki za literówkę.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po 46 dniachJa wciąż czekam na pierwsza @ po stracie.
Ja wciąż czekam na pierwsza @ po stracie.
Kiedy do Was przyszła pierwsza [emoji85] po poronieniu?
Też czasami się łapie, że wiem więcej od lekarza albo tyle samo na dany temat..Wiem ale co będę się kłócić z lekarzem masakra.
Badałam i homocysteine i B12. Aktualnie staram się zbic homocysteine bo mam 11.
Mam wrażenie że lekarze nie mają pojęcia o czym mówią. Miałam wrażenie że wiem więcej od niej
Ja czuję od 3 dni jajniki bardzo także jeśli dodam 16 dnidrugiej fazy to @ powinnam dostać równo msc od zabieguJa wciąż czekam na pierwsza @ po stracie.
64 dni?Po 64dniach
Ja tez czekam, jestem 17 dni po zabiegu.Ja wciąż czekam na pierwsza @ po stracie.
Mimo, że poroniłam samoistnie w 7tc, to czekałam klasyczne 6 tygodni. Jak normalny połóg64 dni?
Mam nadzieje ze moja mnie bardziej lubi i nie będę tyle czekać
Przepraszam za literówkę 46 dni 6 tygodni i 4dni.64 dni?
Mam nadzieje ze moja mnie bardziej lubi i nie będę tyle czekać
Wiem, wiem. Ja tez poroniłam samoistnie i w szpitalu powiedziano mi ze do 8 tyg powinna przyjść @. Ale mam nadzieje ze będzie szybciej.Mimo, że poroniłam samoistnie w 7tc, to czekałam klasyczne 6 tygodni. Jak normalny połóg
Chciałam tylko zaznaczyć, że nie byłam jedyna i nie jest to nic nieprawidłowego jeśli przez taki czas po poronieniu nie pojawia się @.
U mnie ekspresowo po 3tyg. Była skąpa 3dniowa. Ale kolejny cykl po niej z potwierdzoną owulacjąJa wciąż czekam na pierwsza @ po stracie.
Ja poroniłam 19 grudnia i nadal czekam tylko juz cierpliwość się kończyJa tez czekam, jestem 17 dni po zabiegu.