Nie koniecznie będą jej szkodzić mieszane formy. Zwróć uwagę że rok czasu brała zwykły folik, więc nie dziwne że kwas wyszedł ponad normę. Homocysteine ładna więc jednak organizm przetwarza ten kwas
ale kurde, tu każda musi testować na sobie. Mi np po samym metylu urosła homocysteina .... dopiero właśnie prenatal mi pomógł
Mieszane preparaty wcale nie muszą szkodzić. I niestety sama musisz sprawdzić co na Ciebie dobrze działa. Homocysteine masz ładna, A skoro brałaś zwykły kwas to organizm sobie jakoś z nim radził. Możesz spróbować najpierw same metyle i po miesiącu zobacz jak się zmienił poziom homocysteiny, kwasu foliowego i b12. Zwykłą formę b12 odstaw, bo widać że wcale Ci się nie przyswaja. Poszukaj metylowanej, już widzę dziewczyny coś polecaly. Odstawilabym wszystkie femibiony, ovariny i inne, a spróbowała na początek właśnie same metyle bez syntetykow. Bo tak teoretycznie powinno być najlepiej. Noc mój przykład pokazuje że zwykły kwas też był organizmowi potrzebny i dopiero połączenie obu form u mnie pomogło
musisz testować na sobie niestety, bo każdy organizm inny