reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny dzięki Bogu wszystko jest ok. Mój dzidziuś urusł, serduszko bije, nawet je dziś słyszałam no i przepływ krwi jest dobry. Niestety są jeszcze skrzepy krwi i trochę świeżej ale lekarz powiedział, że najważniejsze jest maleństwo. Wyliczył 8t+2d, mam brać Duphaston 3x1, a co do krwiaka to albo się wchłonie albo jeszcze opróżni. Mój lekarz powiedział, że jak na sytuację, gdzie już rozłożył ręce stał się wspaniały obrót sytuacji. Codziennie się modlę za tą moją kruszynę i żebym ja podołała, proszę żeby wszystko się szczęśliwie zakończyło ❤️
Świetne wieści! Gratuluję 🥰

reklama
Mój gin uważa, ze w okolicach 1.
A bierzesz progesteron / luteinę albo duphaston?

Z tego co mi wiadomo zbić komórki NK
No teraz nie biorę żadnych lutein ani progesteronu, bo nie ma sensu. Od tamtego poronienia nie brałam, tydz temu tylko dwa dni, dopóki się nie dowiedział że to HCG spada też. A to ma wpływ na Tsh?

Dziewczyny dzięki Bogu wszystko jest ok. Mój dzidziuś urusł, serduszko bije, nawet je dziś słyszałam no i przepływ krwi jest dobry. Niestety są jeszcze skrzepy krwi i trochę świeżej ale lekarz powiedział, że najważniejsze jest maleństwo. Wyliczył 8t+2d, mam brać Duphaston 3x1, a co do krwiaka to albo się wchłonie albo jeszcze opróżni. Mój lekarz powiedział, że jak na sytuację, gdzie już rozłożył ręce stał się wspaniały obrót sytuacji. Codziennie się modlę za tą moją kruszynę i żebym ja podołała, proszę żeby wszystko się szczęśliwie zakończyło ❤
masz zdjęcie ? <3

Dziewczyny dzięki Bogu wszystko jest ok. Mój dzidziuś urusł, serduszko bije, nawet je dziś słyszałam no i przepływ krwi jest dobry. Niestety są jeszcze skrzepy krwi i trochę świeżej ale lekarz powiedział, że najważniejsze jest maleństwo. Wyliczył 8t+2d, mam brać Duphaston 3x1, a co do krwiaka to albo się wchłonie albo jeszcze opróżni. Mój lekarz powiedział, że jak na sytuację, gdzie już rozłożył ręce stał się wspaniały obrót sytuacji. Codziennie się modlę za tą moją kruszynę i żebym ja podołała, proszę żeby wszystko się szczęśliwie zakończyło ❤

Wspaniałe wieści ❤️ na takie czekałam.
Gratuluję ❤️

Mi dopiero teraz na brzuchu rozstępy wylazły. Myślałam że mi się uda i mnie ominal [emoji28]
U mnie na razie się ani jeden nie pojawił ale wiem, że jeszcze wszystko możliwe. Równo tydzień do terminu został. Zobaczymy :)
Nie pociesza was. Mi rozstępy wyszły tydzień PO PORODZIE. Także ten :p A już myślałam że uniknelam.....

Cudowne wieści, bardzo się cieszę :*

reklama
Dziewczyny dzięki Bogu wszystko jest ok. Mój dzidziuś urusł, serduszko bije, nawet je dziś słyszałam no i przepływ krwi jest dobry. Niestety są jeszcze skrzepy krwi i trochę świeżej ale lekarz powiedział, że najważniejsze jest maleństwo. Wyliczył 8t+2d, mam brać Duphaston 3x1, a co do krwiaka to albo się wchłonie albo jeszcze opróżni. Mój lekarz powiedział, że jak na sytuację, gdzie już rozłożył ręce stał się wspaniały obrót sytuacji. Codziennie się modlę za tą moją kruszynę i żebym ja podołała, proszę żeby wszystko się szczęśliwie zakończyło [emoji3590]
Zakończy moja droga [emoji178] Trochę nie rozumiem czemu lekarz cię straszy. Nie z takimi krwiakami dzieci sobie radziły i się rodziły. Ten lekarz jeszcze wiele musi się nauczyć. Najważniejsze, że maluszek ma się dobrze, a mama uczy się jak nie zwariowac [emoji6] To dobra nauka. Przyda ci się zwłaszcza po porodzie [emoji3526] Póki co rosnijcie w siłę i pokonujcie pomalutku kolejne kroki.

@Charlotte21 trudu było i jest co niemiara. Nawet całkiem nieźle sobie ze wszystkim radzę. Od jakiegoś czasu chodzę do psychologa na indywidualną terapię.

Do góry