reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Jivka a jak było ze spacerami u Ciebie po porodzie? Od razu mogłaś wychodzić czy że względu na smog itp. zabraniali z dzieckiem wychodzić?
Ja rodxilam w Katowicach. Po tygodniu poszliśmy na pierwszy spacer, na targ po arbuza. Zachcianka poporodowa. 😁😁 nie uchroni sie dziecka przed wszystkim. Tyle ze to byl maj 😅 gorzej bylo z moja konsycja. Myslalam ze umrę te 2 km przejść.
Naprawdę szybko zleciało.!!!
Moja rada,poczytać opologu. Ja zaluhe ze ominęłam ten temat. A to co się działo po porodzie w glowie to szok. 🤨
Zazdroszcze noworodzia. Moja za 2 dni konczy 6 miesiecy juz...

reklama
@agaaataaaa masz dzisiejszy wynik bety? Zawsze robisz w tym samym labie?

@monika1708 właśnie chyba nie wie co ją tu czeka. Ja na jej miejscu to bym się pchała szybciutko jakbym wiedziała, że czekają na mnie ramiona kochających rodziców [emoji3590]
Przypomnijcie proszę dziewczyny jakie imiona macie wybrane dla swoich księżniczek.
U nas będzie Julia [emoji846]

@agaaataaaa masz dzisiejszy wynik bety? Zawsze robisz w tym samym labie?

@monika1708 właśnie chyba nie wie co ją tu czeka. Ja na jej miejscu to bym się pchała szybciutko jakbym wiedziała, że czekają na mnie ramiona kochających rodziców ❤️
Przypomnijcie proszę dziewczyny jakie imiona macie wybrane dla swoich księżniczek.
Hejka, jescze nie mam, bo po pracy dopiero pojechałam. Będzie pewnie koło 20 30, narazie nie sprawdzałam. Robię w tym samym.miejscu, w klinice. Jutro rano idę do tej babki na usg do poradni przyszpitalnej i zobaczymy. Stresuje się bo mam plamienia, ale nic mnie nie boli

Słabo...znow spadło...866. Jakaś masakra, jutro USG, ciekawe jakie leczenie zastosuje, na wiem że to wszystko bardzo złe wygląda. Może znowu mi powie, że nie będzie nic widzieć na usg. Mam nerwy w strzepach...
Och ta beta to tylko przysparza wątpliwości, a nie cokolwiek rozwiewa. Współczuję :(

reklama
Słabo...znow spadło...866. Jakaś masakra, jutro USG, ciekawe jakie leczenie zastosuje, na wiem że to wszystko bardzo złe wygląda. Może znowu mi powie, że nie będzie nic widzieć na usg. Mam nerwy w strzepach...

Jej już myślałam, że coś się wyjaśni 😥 jutro lekarz coś może poradzi. O której masz wizytę? Tule Cię 😘❤️

Do góry