reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

To już tuż tuż :)
U mnie dopiero indukcja tydzień po terminie. Czyli jak nic nie ruszy to 30.11 mam się zgłosić do szpitala.
Wczoraj miałam wizytę i na razie się nie zapowiada. Rozwarcie delikatne 1 cm a glowka jeszcze nie jest do końca wstawiona. Bardzo chciałabym żeby samo się zaczęło.
Masz robione teraz KTG czy tylko przepływy?
Wczoraj w szpitalu zrobili mi ktg usg i badanie na fotelu [emoji846]
Ty chociaż masz jakieś rozwarcie a u mnie zamknięta [emoji2368]

reklama
Mozna wiedzieć kiedy miałaś ostatnia miesiączkę ? Spokojnie, może jeszcze wszystko ruszy ❤️
14 września poroniłam i rowno miesiąc po 14 października dostałam miesiączkę, nic mnie za bardzo nie bolało, tak jak z resztą teraz.I być może miałam owulację zaraz po miesiączce, bo miałam też lekkie krwawienie jednej niedzieli już jakiś czas temu. Ale nie wiem nic. Od piątku żyje w mega stresie, bo nie wiem o co chodzi.

14 września poroniłam i rowno miesiąc po 14 października dostałam miesiączkę, nic mnie za bardzo nie bolało, tak jak z resztą teraz.I być może miałam owulację zaraz po miesiączce, bo miałam też lekkie krwawienie jednej niedzieli już jakiś czas temu. Ale nie wiem nic. Od piątku żyje w mega stresie, bo nie wiem o co chodzi.
Lekarz MUSI ci zrobić usg, bo bez tego to wróżenie z fusów. I nie prawda że beta 900 jest za mała. Ja miałam w ciąży z córką betę 214, następnego dnia jechałam po leki i lekarz zrobił usg. Już na badaniu ginekologicznym powiedział że macicy rozpulchniona, a na usg, mimo iż stary sprzęt, widać było czarna plamke, z której potem był pęcherzyk. Więc cisnij o usg koniecznie

Lekarz MUSI ci zrobić usg, bo bez tego to wróżenie z fusów. I nie prawda że beta 900 jest za mała. Ja miałam w ciąży z córką betę 214, następnego dnia jechałam po leki i lekarz zrobił usg. Już na badaniu ginekologicznym powiedział że macicy rozpulchniona, a na usg, mimo iż stary sprzęt, widać było czarna plamke, z której potem był pęcherzyk. Więc cisnij o usg koniecznie
Tak jutro idę znowu na betę i progesteron, a w piątek USG ma mi zrobić. Mnie też badała wczoraj macicę i naciskała na brzuch na fotelu nic nie bolało i powiedziała, że ta macica jest taka ciążowa właśnie. Jest taka napuchnięta i do tego doszła mi chyba grzybica, tak jak w poprzedniej ciąży, dlatego to wszytsko mnie skłoniło żeby test wtedy zrobić.

reklama
Do góry