reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiesz póki co plan jest taki, że wracam do pracy żeby trochę głowę oderwać od tego co przytrafiło mi się złego 😔 Chciałabym zrobić badania, mam nadzieję, że mój lekarz mi powie co i jak. W nowym roku spróbujemy starania jak w badaniach wyjdzie wszystko ok, może nowy rok przyniesie nam powodzenie.
Dokładnie rok temu w listopadzie byłam tam gdzie jesteś ty. Najważniejsze dla mnie było oczyścić głowę, bo wiedziałam że nie zaleczona rana będzie tylko się powiększała. Także praca i studia na pierwszym miejscu.
A teraz za dwa miesiące rodzę, w życiu bym w to nie uwierzyła, więc życzę ci z całego serca, żebyś za rok o tej porze miała w brzuchu maleństwo, albo nawet obok siebie.
Pamiętaj że jesteśmy tutaj żeby wesprzeć dobrym słowem ❤️

Wiesz póki co plan jest taki, że wracam do pracy żeby trochę głowę oderwać od tego co przytrafiło mi się złego 😔 Chciałabym zrobić badania, mam nadzieję, że mój lekarz mi powie co i jak. W nowym roku spróbujemy starania jak w badaniach wyjdzie wszystko ok, może nowy rok przyniesie nam powodzenie.
Trzymaj się Kochana ❤️ na pewno jeszcze będzie dobrze!

@agaaataaaa moj gin zawsze mi mówi, ze progesteronu nie da się przedawkować, wiec bierz luteinę jak masz plamienia i trzymamy kciuki ❤
Dziękuję mohaaa🥰
Nie spodziewałam się tego i byłam w mega szoku. Dalej jestem. Wiem, że to daleka droga jeszcze przede mną i może być różnie, dlatego jeszczcze się nie cieszę.
Super, że jesteście tutaj naprawdę dodajecie otuchy♥️

Dziewczyny wczoraj zaczęłam krwawić a wieczorem już nic tylko brunatne plamienia, dziś czysto. Miałam tak przy wykryciu krwiaka ok. tydzień temu. Nie rozumiem co się dzieje, myślałam, że to już i, że będę miała to za sobą 😔 Mój lekarz przesunął mi wizytę na 17, jak mu wczoraj zadzwoniłam, że dostałam @ a tu nagle cisza.

reklama
Dziewczyny wczoraj zaczęłam krwawić a wieczorem już nic tylko brunatne plamienia, dziś czysto. Miałam tak przy wykryciu krwiaka ok. tydzień temu. Nie rozumiem co się dzieje, myślałam, że to już i, że będę miała to za sobą 😔 Mój lekarz przesunął mi wizytę na 17, jak mu wczoraj zadzwoniłam, że dostałam @ a tu nagle cisza.
Przy poronieniu może tak być. Spokojnie może za chwilę znów się rozkręci.

@agaaataaaa po cichutku gratuluję. We wtorek umów się na wizytę z USG. Powinno być już coś widać.

Do góry