reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Odstaw kochana internet. Ja też miałam ogromną betę i nawet nie wiedziałam o jakiś zasniadach i wszystko jest u mnie ok. Musisz mieć spokojna głowę, możesz sprawdzić jak beta przyrasta 😍
Wiesz mi przy tamtej ciąży najpierw powiedział że może zaśniad to być, potem że jednak puste jajo, w szpitalu też stwierdzili puste jajo i wynik hist paru też nic nie pokazał, ale to były resztki. Kur no denerwuje się. Może miałam owulke zaraz po okresie

Wiesz mi przy tamtej ciąży najpierw powiedział że może zaśniad to być, potem że jednak puste jajo, w szpitalu też stwierdzili puste jajo i wynik hist paru też nic nie pokazał, ale to były resztki. Kur no denerwuje się. Może miałam owulke zaraz po okresie
Rozumiem. Mi test pozytywny też wyszedł bardzo szybko, kilka dni przed okresem, a w 4+5 miałam już betę 9 tyś i wszystko rozwijało się prawidłowo, chociaż straszyli mnie że beta źle przyrasta i to coś złego.
Ja mam zawsze owulke zaraz po okresie i może miałaś tak samo, życzę ci mocnej ciąży i dużo spokoju ❤️

Cześć dziś właśnie przyszła @, czyli zaczynam się oczyszczać😔 Dzwoniłam do lekarza czy będzie można oddać do badania ale odpowiedział mi, że nie bo za małe to wszystko było. Mam przyjść na wizytę 17.11.
Kochana kiedy chcesz zacząć kolejne starania ? Czy póki co o tym nie myślisz ??

Tutaj wynik z normami. Może po poronieniu miałam owulację zaraz po okresie?
796 u mnie
0,2-1 tydz 5-500
1-2 tydz 50-500
2-3 tydz 100-5000
3-4 tydz 1000-50000

reklama
Do góry