reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny, piszę do Was o mojej przykrej sytuacji. Dziś po wizycie u lekarza okazało się, że moja ciąża się nie rozwija😢 Pęcherzyk ciążowy jest ale nie rośnie, od soboty bez zmian. Teraz odstawiam leki i czekam na @. Moja wielka radość nie trwała zbyt długo, a właściwie jakby w ogóle nie miała szans się rozwinąć 😭 Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie.
O jejku, tak mi przykro :( trzymaj się kochana

reklama
Cześć dziewczyny, piszę do Was o mojej przykrej sytuacji. Dziś po wizycie u lekarza okazało się, że moja ciąża się nie rozwija😢 Pęcherzyk ciążowy jest ale nie rośnie, od soboty bez zmian. Teraz odstawiam leki i czekam na @. Moja wielka radość nie trwała zbyt długo, a właściwie jakby w ogóle nie miała szans się rozwinąć 😭 Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie.
Bardzo bardzo bardzo mi przykro :( To okropne że przez to przechodzisz. Dawaj znać jak się czujesz i pisz tu do Nas koniecznie jak najczęściej :( Trzymam kciuki za wszystko co jeszcze przed Tobą. Musisz być silna!

ehh tak strasznie mi przykro. Trzymałąm za ciebie tak mocno kciuki :(
Pamiętaj, że kiedyś się uda, wiem że ciężko w to uwierzyć, bo ja zaraz będę miała rocznice kiedy straciłam pierwsze dzieciątko i pamiętam doskonale jak ciężko mi było uwierzyć, że jeszcze jakoś się to wszystko poukłada. Ale życie toczy się mimo wszystko dalej i nim się obejrzysz będziesz tuliła swoje szczesice w ramionach,

Dziewczyny czy w mojej sytuacji, gdy to już 2 poronienie powinnam zrobić jakieś specjalistyczne badania? Możecie coś podpowiedzieć?

@Nadzieja_31 kochana bardzo mi przykro 😥 trzymaj się 😘

Co do badań to możesz zrobić hormony, tarczycę, wymaz na chlamydie, urmerookwsme i mykoplasme, jeszcze pokusiłabym się o wskaźniki krzepnięcia krwi, a właściwie od tego Zaczęłabym

Dziewczyny czy w mojej sytuacji, gdy to już 2 poronienie powinnam zrobić jakieś specjalistyczne badania? Możecie coś podpowiedzieć?
Zdecydowanie TAK. Najlepiej poczytaj opinie o lekarzach w Twoim mieście i udaj się do jakiegoś specjalisty. Badań jest nieskończona ilość i przyczyn także może być wiele także najlepiej znajdź jednego lekarza i się go trzymaj. Można stracić fortunę badając się na wszystko sama to przerabiałam. Nie ukrywam że gdyby nie mój upór to nic by mi nie zbadali bo to 1 poronienie było a mimo wszystko wyszły mi jakieś mutacje i inne rzeczy więc na prawdę warto się przebadać.

reklama
Bardzo mi przykro. Zrobiłabym badanie genetyczne materiału poronnego.

Do góry