EwelinaW
Fanka BB :)
Moja gin powiedziała że endometrium jest bardzo ładnie odbudowane mimo że od poronienia minelo dopiero albo aż 6 tyg. Bo często przu zabiegu lubią za bardzo naruszyć i organizm potrzebuje więcej czasu. Ja zaczęłam na paskach sprawdzać od zabiegu żeby zobaczyć jak to działa i bardziej się kontrolować, tym bardziej że byłam jeszcze na antybiotykach, przeziębienie teraz koronę mam, i mi wyszło że 2 tyg po zabiegu miałam owulację. Teraz nie mam a powinnam być już generalnie po. Stosuje te same paski więc raczej nie widzę problemu w nich, trochę się martwiłam teraz czy one faktycznie pokazują prawidlowo, ale skoro lekarka powiedziała że owu nie było ani się nie zapowiada, tzn że pokazują prawidłowo. Teraz ogólnie dała zielone światło więc nawet jeśli coś wyjdzie nie będzie tragedii. Zapisała mi tylko acard na razie 75 do czasu 2 kresek albo do następnej kontroli. W badaniach które robiłam wyszły mi podwyższone d-dimery nie ma tragedii ale woli zadziałać zawczasu. W sumie nigdy nie sprawdzałam owu na paskach i nie wiem jak tam u mnie było czy było co miesiąc czy rzadko, ale widać że coś z tym wiekiem jest nie takWlasnie ja tez sie o to boje, robie testy owulacyjne i niby cos tam widac, ale wydaje mi sie ze ta kreska nie jest na max jeszcze, mimo wszytsko i tak kochamy sie z mezem, nie wiem poczekam jeszcze troche i pod koniec listopada do gina, niech obczai te moje cykle, bo cos mi sie zdjae ze i u mnie zrobil sie niezly balagan
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)