reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny na prawdę dziękuję, za Wasze wsparcie, jak czytam co Was spotkało czuje, że nie jestem sama na tym świecie, że są kobiety które niestety przeżyły to samo i cierpią tak jak ja.

Dziś wstałam z lepszym nastawieniem, zobaczymy jak to będzie do wieczora.

Do psychologa raczej nie chce iść, szczególnie przez to jaka jest teraz sytuacja na świecie, chyba nawet byłaby to tele wizyta A nie chce o tym rozmawiać przez telefon. Jak może zewnętrznie będę czuć, że to już za długo wszystko trwa i nie daję rady to wtedy może wezmę to pod uwagę. Ogólnie jestem osobą, która zawsze jest uśmiechnięta, myślę bardzo pozytywnie, zawsze wszystkich pocieszam, a ta sytuacja na prawdę mnie dobila, lecz mam nadzieję że z dnia na dzień będzie lepiej.
Nie ma ludzi niezniszczalnych. Prędzej czy później trzeba będzie stratę przepracować. A psychologowie pracują też on line

@mohaaa im więcej stresu tym mniej objawów. A piersi ok 6 TC rzeczywiście odpuszczają. Trzymaj się kochana. Oby wszystko było w jak najlepszym porzadeczku

reklama
Ja mam jutro wizytę i zaczynam się stresować :/ mam wrażenie, ze coraz mniej objawów mam 🙄 spac chodzę o 22, bo o 21 na kanapie w salonie już odpływam No i ciagle siusiam. Piersi miałam bolesne, ale już nie są. Gdzieś czytałam, ze koło 7 tygodnia bolesność przechodzi, ale jakoś mi się wierzyć nie chce. Fakt, ze mam małe piersi, a nawet bardzo małe xD
Ja pamiętam jak w 9 TC byłam na wizycie u lekarza, on mi już o prenatalnych mówi, a ja zapłakana jakie prenatalne, mnie piersi już nie bolą, przecież to koniec.
Lekarz nie wiedział jeszcze z kim ma doczynienia. 😎

@mohaaa wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki, jutro już może będzie widać ❤️ 😘

@roki_1991 jak ten czas szybko ucieka 🤭 chodzi do żłobka? Pokażesz nam swoja gwiazdę? ❤️

coraz częściej myślę o inseminacji nie wiem czy nie napomknąć mężowi o tym... Zobaczymy jak to będzie 😉

@mohaaa wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki, jutro już może będzie widać ❤ 😘

@roki_1991 jak ten czas szybko ucieka 🤭 chodzi do żłobka? Pokażesz nam swoja gwiazdę? ❤

coraz częściej myślę o inseminacji nie wiem czy nie napomknąć mężowi o tym... Zobaczymy jak to będzie 😉
No właśnie dziewczyny, jutro już chyba musi być coś widać? Jak myślicie? Jutro będzie 6+6

Ja pamiętam jak w 9 TC byłam na wizycie u lekarza, on mi już o prenatalnych mówi, a ja zapłakana jakie prenatalne, mnie piersi już nie bolą, przecież to koniec.
Lekarz nie wiedział jeszcze z kim ma doczynienia. [emoji41]
Ciekawe czy ginekolodzy mają swoje fora internetowe, na których odreagowują trudne pacjentki i dziela się sposobami jak je uspakajac ;)

Cześć dziewczyny, byłam dziś na kolejnej wizycie u lekarza, dziś jest 34dc, na USG poza płynem w macicy nic nie widać. Lekarz podejrzewa ciążę biochemiczną, bo powiedział, że skoro w poniedziałek beta wynosiła 995 to dziś powinno być ok. 2000 to już powinien coś widzieć. Zapisał mi Duphaston 3x1, a luteinę dopochwowo kazał odstawić, w piątek mam przyjść ostatecznie na USG i decyzję. Nie wiem co robić, jestem załamana 😢

Cześć dziewczyny, byłam dziś na kolejnej wizycie u lekarza, dziś jest 34dc, na USG poza płynem w macicy nic nie widać. Lekarz podejrzewa ciążę biochemiczną, bo powiedział, że skoro w poniedziałek beta wynosiła 995 to dziś powinno być ok. 2000 to już powinien coś widzieć. Zapisał mi Duphaston 3x1, a luteinę dopochwowo kazał odstawić, w piątek mam przyjść ostatecznie na USG i decyzję. Nie wiem co robić, jestem załamana 😢
Byłaś u tego samego lekarza?

Powtórz betę i sprawdź jaki jest przyrost. Jeśli nie ufasz lekarzowi umów się gdzieś prywatnie będziesz miała porównanie.

reklama
Do góry