reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Polecam dr. Więcek. Byłam u niej w Chrzanowie, ale ona gdzieś w Katowicach przyjmuje
Dr Więcek przyjmuje w Chorzowie ale terminów brak. (Znajoma probuj3 się dostać) ma mieć dodatkowy termin w sobotę we wrześniu w Chrzanowie więc można spróbować ;)

Sorki, że tak na raty odpisuje ale coś mi.aplikacja nawala.

Cudne te wasze dzieciaki.

Moja Amelka też nosi 74/80 A ma już prawie 16 m-cy [emoji14]
Staś 86

Amelka waży nadal niecałe 9 kg , choć na okruszka nie wygląda. Zależy co ma ubrane, ale jest lekka
A ona przyjmuje prywatnie tak?
Staś i Amelka cudowne łobuziaki chyba??🙈😅 musi być u was wesoło 😊

Halo halo cioteczki! U nas 7,5 mies ! [emoji86][emoji85] ten czas tak leci ! Wszystkie brzdące tak rosna az ciezko uwierzyc ! U nas 4 zeby, gryzie mnie gryzon jak je [emoji24] poza tym wymagający kochany slodziak [emoji173] jeszcze nie pelza, nie raczkuje, nie siedzi, po 3 tyg przerwie wracamy na rehabilitacje 2x w tyg. [emoji4] buziaki !!
20200905_183536.jpeg
20200903_120814.jpeg
20200831_153713.jpeg
20200830_133418.jpeg

A ona przyjmuje prywatnie tak?
Staś i Amelka cudowne łobuziaki chyba??[emoji85][emoji28] musi być u was wesoło [emoji4]
Tak, prywatnie, ale warta swojej ceny. Myślę jednak, że na początek to warto zasięgnąć opinii neurologopedy z prawdziwego zdarzenia. Helenka długo miała odruch wymiotny, a potem z dnia na dzień dosłownie minął. Moje dzieci długo jadły papki nim przeszły na stały pokarm. Mnie to nie przeszkadzało, tylko lekarzom. A zwyczajnie nie były na to gotowe.
Obserwuj, bo to raczej będzie wskazywać na ewentualne zaburzenia si niż realne problemy fizjologiczne. Jednak zupełnie wykluczyć się ich nie da

Halo halo cioteczki! U nas 7,5 mies ! [emoji86][emoji85] ten czas tak leci ! Wszystkie brzdące tak rosna az ciezko uwierzyc ! U nas 4 zeby, gryzie mnie gryzon jak je [emoji24] poza tym wymagający kochany slodziak [emoji173] jeszcze nie pelza, nie raczkuje, nie siedzi, po 3 tyg przerwie wracamy na rehabilitacje 2x w tyg. [emoji4] buziaki !! Zobacz załącznik 1173082Zobacz załącznik 1173083Zobacz załącznik 1173084Zobacz załącznik 1173085

Widzę i u Ciebie BLW na tapecie [emoji16] Jak sobie radzi Leoś? [emoji16]

U nas to tak raczej mieszanie, obiadki zazwyczaj mu miksuje, ale nieraz dla odmiany dostaje kawalki, cos tam poodgryza, czesc wypluje czesc połknie, to roznie [emoji4] ogolnie woli w całości tak mi się wydaje .... potrafi zjesc prawie pol banana jak mu tak trzymam a on odgryza sobie, te placuszki bananowe odgryza i fajnie sobie radzi, u nas to takie naprawdę początki ciagle, bo leos cos mi nie chce jesc, kaszki są ble, te na wodzie, te na mleku, te , owocem świeżym, te smakowe, żadna nie pasuje [emoji17] oststnio wzdrygnal się jak tylko pod nos mu podstawiłam lyzeczke [emoji2368] a na chleb z maslem sie rzuca [emoji6] potrafił zjesc troszke serka bielucha a teraz go wzdryga. Obiadki papki do rzadziej zjedzone ze smakiem a częściej "wmuszone" pare lyzeczek. Nie wiem co robię źle [emoji848]
Widzę i u Ciebie BLW na tapecie [emoji16] Jak sobie radzi Leoś? [emoji16]

reklama
U nas to tak raczej mieszanie, obiadki zazwyczaj mu miksuje, ale nieraz dla odmiany dostaje kawalki, cos tam poodgryza, czesc wypluje czesc połknie, to roznie [emoji4] ogolnie woli w całości tak mi się wydaje .... potrafi zjesc prawie pol banana jak mu tak trzymam a on odgryza sobie, te placuszki bananowe odgryza i fajnie sobie radzi, u nas to takie naprawdę początki ciagle, bo leos cos mi nie chce jesc, kaszki są ble, te na wodzie, te na mleku, te , owocem świeżym, te smakowe, żadna nie pasuje [emoji17] oststnio wzdrygnal się jak tylko pod nos mu podstawiłam lyzeczke [emoji2368] a na chleb z maslem sie rzuca [emoji6] potrafił zjesc troszke serka bielucha a teraz go wzdryga. Obiadki papki do rzadziej zjedzone ze smakiem a częściej "wmuszone" pare lyzeczek. Nie wiem co robię źle [emoji848]

Nic nie robisz źle, ona narazie się uczy wiec musisz dać mu czas [emoji4] Na listopadówkach zanim dzieci zaczęły porządnie jeść to minął z miesiąc spokojnie. A do tego czasu nie można się poddawać i podsuwać pod nos po prostu po trochu. Łucja tez ma różne dni, raz wcina placki a następnym razem ledwo dziubnie [emoji2368] Ja tez na początku mieszałam BLW z papkami , ale w sumie wygodniejsze dla mnie jak je sama i ja tez w tym czasie[emoji23] Z tym że ona jest już dużo starsza więc więcej potrafi [emoji4]
IMG_0205.jpg

IMG_0154.jpg

IMG_0147.jpg

Do góry