reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Polecam dr. Więcek. Byłam u niej w Chrzanowie, ale ona gdzieś w Katowicach przyjmuje
Dr Więcek przyjmuje w Chorzowie ale terminów brak. (Znajoma probuj3 się dostać) ma mieć dodatkowy termin w sobotę we wrześniu w Chrzanowie więc można spróbować ;)

Sorki, że tak na raty odpisuje ale coś mi.aplikacja nawala.

Cudne te wasze dzieciaki.

Moja Amelka też nosi 74/80 A ma już prawie 16 m-cy [emoji14]
Staś 86

Amelka waży nadal niecałe 9 kg , choć na okruszka nie wygląda. Zależy co ma ubrane, ale jest lekka
A ona przyjmuje prywatnie tak?
Staś i Amelka cudowne łobuziaki chyba??🙈😅 musi być u was wesoło 😊

Halo halo cioteczki! U nas 7,5 mies ! [emoji86][emoji85] ten czas tak leci ! Wszystkie brzdące tak rosna az ciezko uwierzyc ! U nas 4 zeby, gryzie mnie gryzon jak je [emoji24] poza tym wymagający kochany slodziak [emoji173] jeszcze nie pelza, nie raczkuje, nie siedzi, po 3 tyg przerwie wracamy na rehabilitacje 2x w tyg. [emoji4] buziaki !!
20200905_183536.jpeg
20200903_120814.jpeg
20200831_153713.jpeg
20200830_133418.jpeg

A ona przyjmuje prywatnie tak?
Staś i Amelka cudowne łobuziaki chyba??[emoji85][emoji28] musi być u was wesoło [emoji4]
Tak, prywatnie, ale warta swojej ceny. Myślę jednak, że na początek to warto zasięgnąć opinii neurologopedy z prawdziwego zdarzenia. Helenka długo miała odruch wymiotny, a potem z dnia na dzień dosłownie minął. Moje dzieci długo jadły papki nim przeszły na stały pokarm. Mnie to nie przeszkadzało, tylko lekarzom. A zwyczajnie nie były na to gotowe.
Obserwuj, bo to raczej będzie wskazywać na ewentualne zaburzenia si niż realne problemy fizjologiczne. Jednak zupełnie wykluczyć się ich nie da

Halo halo cioteczki! U nas 7,5 mies ! [emoji86][emoji85] ten czas tak leci ! Wszystkie brzdące tak rosna az ciezko uwierzyc ! U nas 4 zeby, gryzie mnie gryzon jak je [emoji24] poza tym wymagający kochany slodziak [emoji173] jeszcze nie pelza, nie raczkuje, nie siedzi, po 3 tyg przerwie wracamy na rehabilitacje 2x w tyg. [emoji4] buziaki !! Zobacz załącznik 1173082Zobacz załącznik 1173083Zobacz załącznik 1173084Zobacz załącznik 1173085

Widzę i u Ciebie BLW na tapecie [emoji16] Jak sobie radzi Leoś? [emoji16]

U nas to tak raczej mieszanie, obiadki zazwyczaj mu miksuje, ale nieraz dla odmiany dostaje kawalki, cos tam poodgryza, czesc wypluje czesc połknie, to roznie [emoji4] ogolnie woli w całości tak mi się wydaje .... potrafi zjesc prawie pol banana jak mu tak trzymam a on odgryza sobie, te placuszki bananowe odgryza i fajnie sobie radzi, u nas to takie naprawdę początki ciagle, bo leos cos mi nie chce jesc, kaszki są ble, te na wodzie, te na mleku, te , owocem świeżym, te smakowe, żadna nie pasuje [emoji17] oststnio wzdrygnal się jak tylko pod nos mu podstawiłam lyzeczke [emoji2368] a na chleb z maslem sie rzuca [emoji6] potrafił zjesc troszke serka bielucha a teraz go wzdryga. Obiadki papki do rzadziej zjedzone ze smakiem a częściej "wmuszone" pare lyzeczek. Nie wiem co robię źle [emoji848]
Widzę i u Ciebie BLW na tapecie [emoji16] Jak sobie radzi Leoś? [emoji16]

reklama
U nas to tak raczej mieszanie, obiadki zazwyczaj mu miksuje, ale nieraz dla odmiany dostaje kawalki, cos tam poodgryza, czesc wypluje czesc połknie, to roznie [emoji4] ogolnie woli w całości tak mi się wydaje .... potrafi zjesc prawie pol banana jak mu tak trzymam a on odgryza sobie, te placuszki bananowe odgryza i fajnie sobie radzi, u nas to takie naprawdę początki ciagle, bo leos cos mi nie chce jesc, kaszki są ble, te na wodzie, te na mleku, te , owocem świeżym, te smakowe, żadna nie pasuje [emoji17] oststnio wzdrygnal się jak tylko pod nos mu podstawiłam lyzeczke [emoji2368] a na chleb z maslem sie rzuca [emoji6] potrafił zjesc troszke serka bielucha a teraz go wzdryga. Obiadki papki do rzadziej zjedzone ze smakiem a częściej "wmuszone" pare lyzeczek. Nie wiem co robię źle [emoji848]

Nic nie robisz źle, ona narazie się uczy wiec musisz dać mu czas [emoji4] Na listopadówkach zanim dzieci zaczęły porządnie jeść to minął z miesiąc spokojnie. A do tego czasu nie można się poddawać i podsuwać pod nos po prostu po trochu. Łucja tez ma różne dni, raz wcina placki a następnym razem ledwo dziubnie [emoji2368] Ja tez na początku mieszałam BLW z papkami , ale w sumie wygodniejsze dla mnie jak je sama i ja tez w tym czasie[emoji23] Z tym że ona jest już dużo starsza więc więcej potrafi [emoji4]
IMG_0205.jpg

IMG_0154.jpg

IMG_0147.jpg

Do góry