Stelle
Fanka BB :)
Ja też chciałam uniknąć za wszelka cenę ale jak w szpitalu po podaniu tabletki zaczęły mi się skurcze to błagałam żeby wzięli mnie już na zabieg ale z drugiej strony, jak oczyscisz się sama to możecie się niemalże od razu starać ☺Zabieg miałam w kwietniu - 10/11 tydzień, teraz za wszelką cenę chce go uniknąć, więc przetrzymam, tym bardziej, że teraz był to zaledwie 6 tydzień, a moja lekarka chyba zbyt chętnie wystawia skierowania, nawet nie dając naturze sie wykazać, a jednak kazdy zabieg może zostawić ślady..
Dziewczyny, która z Was robiła d-dimery? Mama dzisiaj wdała się w dyskusje z Panią laborantką, użaliła jej się że puchną mi kostki, że lekarze to bagatelizują, a teraz jeszcze to poronienie i mama do niej z hasłem, że Pani tutaj dużo pacjentów spotyka i co by Pani radziła jeszcze zbadać. No a ona jej na to że właśnie D dimery dają też jakiś obraz skoro pojawiają się obrzęki itd nie jest to drogie, 40zl a i tak musze jutro jechać skontrolować tsh i ft4 to od razu bym to sprawdziła strasznie kusi mnie jeszcze białko c i s, ale jedno z nich kosztuje już 100zl.. Znowu blokują mnie ceny